Mój ogród na fotografii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój ogród na fotografii

Post »

Bogusia , ogród masz piękny , bardzo kolorowy . Z wklejaniem zdjęć też mam kłopot ,
Ewa05
500p
500p
Od: 13 lut 2011, o 14:25

Post »

Bogusiu jak nazywa się ta roślinka z kwiatkami podobnymi do lawendy?
Pozdrawiam Halina
Moje wiejskie rabatki
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Halinko! To jest szałwia. Teraz już wygląda nieciekawie. Pozdrawiam!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

zapomniałaś o tym na początku [img]i%20na%20końcu[/img] aby zdjęcie sie wyświetliło
albo używaj przycisku tu na forum img (pod tytułem jak odpisujesz)
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Bogusiu wpadłam z rewizytą, ogród piękny a ta przestrzeń i jego wielkość po prostu ekstra. Tak, tak to forum uzależnia :;230 ja również nie wyobrażam sobie dnia bez niego. Oj, jak ja bym chciała być już na emeryturze, a tu jeszcze 20 lat pracy przede mną ;:223, jeszcze lepiej by było móc nie pracować i mieć te lata, ale się nie da niestety. Piękny miłorząb i ten ala bonsai, sama go formowałaś?
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

BOGUSIU, widzę jednak nie wytłumaczyłam dobrze :( . Przykro mi. Nie próbowałam dziś nic robić ze zdjęciami, może to po prostu jakaś awaria odgórna?

Masz piękne meble ogrodowe, one są z kamienia?
Awatar użytkownika
promyk
200p
200p
Od: 18 kwie 2011, o 22:02

Post »

Witaj Bogusiu, dziękuję za odwiedzinki u mnie i zaproszenie do Twojego ogrodu. Piękne zdjęcia pokazujesz a Twój ogród tylko pozazdrościć... kiedy moje roślinki będą już takie duże jak Twoje ;:223 chyba się nie doczekam
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności.
Pozdrowienia z Doliny Wieprza - Sylwia
Promyczkowy przed ogródek
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07

Post »

Witaj Bogusiu .Już od kilku dni śledzę i oglądam twój piękny ogród.W porownaniu z moim Twój jest ogród a Mój orgódeczek.Masz piękne kwiaty i drzewa .Forum wciąga jak nic.Staram się choć na kilka minut na niego zawitać.jeśli jest wolny komputer bo dzieci się uczą to chętnie tu zaglądam.Jeżeli by ci sie spodobała jakaś dalia to napisz.Mam ich około 40.Niektóre mają przekwitnięte kwiaty dlatego nie ma wszystkich zdjęć .Po za tym w przyszłym roku muszę je inaczej posadzić.Póżno zawitałam na forum dlatego nie wszystkim daliom kwitnącym zrobiłam zdjęcia.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

majka1971 pisze:Witaj Bogusiu .Już od kilku dni śledzę i oglądam twój piękny ogród.W porownaniu z moim Twój jest ogród a Mój orgódeczek.Masz piękne kwiaty i drzewa .Forum wciąga jak nic.Staram się choć na kilka minut na niego zawitać.jeśli jest wolny komputer bo dzieci się uczą to chętnie tu zaglądam.Jeżeli by ci sie spodobała jakaś dalia to napisz.Mam ich około 40.Niektóre mają przekwitnięte kwiaty dlatego nie ma wszystkich zdjęć .Po za tym w przyszłym roku muszę je inaczej posadzić.Póżno zawitałam na forum dlatego nie wszystkim daliom kwitnącym zrobiłam zdjęcia.
A gdzie można obejrzec zdjęcia Twoich dalii,nie widzę linka do wątku
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu! :wit Zdecydowanie wolę prace w ogrodzie , niz wklejanie zdjęć .Pozdrawiam serdecznie!

ILonko! :wit Emerytura ...świetna sprawa. Zdrowie mi dopisuje, powera do pracy w ogrodzie mam niesamowitego. Nigdy nie myślę o wieku....A mój ala bonsai ....z żywotnika żółtego ...dzieło mojego M, a z jałowca ja formowałam -miałam bardziej utrudnione zadanie, bo był większy.Zapraszam do odwiedzin ponownie i chętnie będę zaglądała do Ciebie.

Marzenko! :wit tłumaczyłaś dobrze, tylko ze mnie marna informatyczka.Meble są z granitu.Ławka kupiona w Niemczech, a stół robił mój M, oczywiście płyta kupiona u kamieniarza . Nie wiem , czy dotarły do ciebie nasionka szałwii. Wysłałam w czwartek.Dzisiaj przygotuję roślinki do wysłania i jutro nadam paczkę.

Sylwio- promyczku, więcej optymizmu. Dziękuję za odwiedziny i zapraszam....wpadaj częściej.Nie obejrzysz się...a roślinki stworzą istny busz. Też tak mówiłam, kiedy zaczynałam tworzyć swój ogród. / była tu plantacja porzeczek/ .Teraz musimy ścinać czubki świerków i żywotników ponieważ nad moim ogrodem przechodzi linia energetyczna / mam tych przewodów sporo/.

Dorcia7- witam i pozdrawiam serdecznie :wit
Wiesz otrzymałam dwie identyczne odpowiedzi - raz z nickiem Majka1971, druga z nickiem dorcia7 odnośnie dalii. Nie wiem , która z Was ma tak bogatą kolekcję. Ja nie mam oddzielnego linka do swoich dalii , ponieważ mam ich kilka. Chętnie wymieniłabym się na coś. Zaraz zaglądnę do waszych ogrodów i zidentyfikuję właścicielkę dalii. Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Poleca swoje dalie Majka ,ja tylko zapytałam gdzie mozna je obejrzeć bo przecież Majka nie ma swojego watku
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu, nasionka doszły, dziękowałam u siebie, a tu podziękuję jeszcze raz ;:cm
majka1971
500p
500p
Od: 31 sie 2012, o 14:07

Post »

Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko ! Widzisz, jak nieuważnie czytam! Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bwoj54 pisze:Ach, udalo mi się wstawić coś przez http://www.garnek.pl - zdecydowanie wolałam dodawanie zdjęć przez fotosik. No ale cóż, nie zawsze jest tak jakby się chcialo. Wracam do Waszych ogrodów, nacieszyć oczy , ukoić duszę....i zaprosić do siebie.

Tu się pokazują Twoje zdjęcia Bogusiu, czyli "w garnku" , ale trzeba "zdjąć pokrywkę" czyli kliknąc w ten niebieski link i dopiero tam można oglądać piękne zdjęcia wrzosów i innych kompozycji.

Masz naprawdę świetny zmysł do komponowania roślin i obsadzania nimi terenu. Wszystko bardzo estetyczne i ze smakiem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”