Siedlisko z sosnami cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Siedlisko z sosnami cz.2

Post »

Aniu, u mnie w nich tylko pszczoły i trzmiele, z których bardzo się cieszę ;:138 ;:138 ;:138 . Niestety zdjęć nie umiem robić makro i takie maślane wyszły :? Jednak dzięki tym rozchodnikom psy mi tak nie szorują po ścianie domu.

Jak już jestem przy zwierzakach, to przedstawiam Wam moje kocięta. Nie chciały pozować do zdjęć, nawet mama, która pierwsza się zawsze pcha przed aparat. Najważniejsze, że kolor maluchów widać, zwłaszcza ten niebieski jest świetny
Obrazek
Awatar użytkownika
paulinka09
500p
500p
Od: 18 sie 2008, o 13:39

Post »

Gratuluję potomstwa.Cudeńka.
Moje koty raz zmajstrowały dzidziusia i poszły pod nóż ;:147 ,więcej dzieci już nie będzie :wink: .
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Paulinko ;:196 , u mnie też kotka pójdzie na ciachnięcie. Wiosną przeżyła ona i ja razem z nią straszny poród. Byłam pewna, ze więcej już nie będzie mieć kociaków, a tu takie cudeńka. Jednak więcej już nie chcę. I tak jeden z tych musi znaleźć dom
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

No to Marzenko masz przychówek! No właśnie napisałam, że ja wolę od tych wacików kury co wyglądają jak kury. Ale zapomniałam napisać dlaczego mnie dedykowałaś scenkę z seksem :;230 :;230 Ja mam dziwaczka takiego jak Ty i żółtego. Kupiłam karpy w B rok temu, rosły całe lato i na jesień jak je ściął przymrozek wykopałam patrzę a tu karpy no to wrzuciłam do dalii i przechowały się. W tym roku zbieram jeszcze nasiona. W ogóle pół stołu w jadalni to suszące się nasiona!
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Marzenka, ja na szybko, bo mam starszne zaległości. O zwierzaczkach sobie rozmawiacie. Fajnie. Ja nie mam żadnego. Jak mi moja koteczka zginęła dwa lata temu, to już nie chcę mieć żadnych stworzeń. Za bardzo się przywiązuję.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wandeczko, o zwierzakach tak przy okazji, głównie to o kwiatach i o ogrodzie. Widziałaś moją szaloną Iceberg?

Dostałam dziś od Eli całą masę roślin. Hortensje: Anabelkę, Limelight - patyczki, Vanilkę - patyczki, Pnącą - ukorzenione odłogi. Pysznogłówkę, dwa floksy, nie zabrakło słynnych daturek i całej masy innych. Elu - dziękuję za gościnę i pełen bagażnik na drogę do domu .

Nie udało mi się już tego posadzić, bo wieczorem wróciłam. Teraz pada i fajnie by mi to podlało, ale choć w mokrą ziemię pójdą.

Agnieszko, jesteś niesamowita. ŚLiczne sieweczki mam od Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj tam niech Ci dobrze rosną i cieszą Twoje oczy i ;:167
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
bebeluch
1000p
1000p
Od: 26 gru 2010, o 16:35

Post »

Paulinko ostra jesteś , ja bym w taki sposób potraktowała nie jednego m........ i tak dalej
Marzenko teraz dopiero rozumiem co nauczyciel ma namyśli jak mówi o nieobecnościach i zaległościach i jak trudno je nadrobić oj trudno , trudno
na tego rozchodnika zółto -białego to ja się piszę obiema rekom ;:168
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
Ewa05
500p
500p
Od: 13 lut 2011, o 14:25

Post »

Podglądam, ale chyba sadzisz roślinki.
Pozdrawiam Halina
Moje wiejskie rabatki
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Wilec rzeczywiście bardzo ładny. No i dziwaczek fajny. :-) Ja też mam parę krzaczków ? całkiem przyzwoitych rozmiarów (drugi rok już je mam ? w zeszłym roku siałem, a przez zimę przechowałem korzenie spichrzowe w pudle z trocinami ? wszystkie przezimowały bez problemu). :-)

Pozdrawiam!
LOKI
Awatar użytkownika
Edyś
500p
500p
Od: 28 cze 2008, o 00:07

Post »

Marzenko, ja Ci bardzo dziękuję, że w ogóle wysłałaś mi rozchodniki a jaki one będą miały kolor to i tak będą piękne. ;:167 ;:196
Awatar użytkownika
semper
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lis 2011, o 10:12

Post »

Teraz wiem co Mi zakwitło w ogrodzie.Dziwaczki.Moja LP siała na wiosnę i nie pozaznaczała.Spróbuję je przechować.
Pozdrawiam! ,Jurek z górek ;)
Moje górki
Rojnikowisko i nie tylko
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam po weekendzie, który jak zwykle był zakrótki. Pogoda wręcz idealna na sadzenie roślinek i robienie zakupów w centrum handlowym, gdzie wszystko pod jednym wielkim dachem. Musiałam obkupić pociechę do przedszkola. Zakupy udane, roślinki posadzone, przedszkole z siewek założone.
Niestety dom zagruzowany, a M za tydzień przyjeżdża. Muszę zakasać rękawy :wink:

Elu, oj cieszą oczy, już teraz cieszą oczy, a jak się rozrosną, to dopiero będą cieszyć. Rudbeki przyniosłam do towarzystwa słoneczniczek i posadziłam ją koło starego domu. Chyba fajnie im razem będzie. Muszę im tam jeszcze do towarzystwa chyba nachyłka dołożyć i inne żółcie. Nagietki też im dosieję.
A powiedz, jaki kolor mają siewki naparstnicy od Ciebie?

Renatko, z największą przyjemnością wyślę CI tego rozchodnika. Czy coś jeszcze dołożyć, np młode kocanki? Może goździka kropkowanego?

Halinko, nie da się ukryć. Sadziłam i zakładałam przedszkole. Urobiona jestem po łokcie po tym weekendzie, ale szczęśliwa

Loki, też będę próbować przechować dziwaczki. W sumie będzie to mój debiut z przechowywaniem, bo dalie też mam pierwszy rok i będę chciała je przechować. Gratuluję sukcesu z przechowywaniem.

Edziu, cieszę się, że mogłam wysłać CI te rozchodniki, i że sprawiłam CI tym tyle radości. Niech zdrowo rosną i cieszą oczy ;:168

Jurku, nie wiedziałam, że siedlisko może być takie odkrywcze. Tym bardziej cieszę się ze zdwojoną mocą, ze mogłeś tu coś podpatrzeć i rozpoznać u siebie.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witaj w nowym tygodniu, czy jakieś roślinki wpadły Ci do koszyka w centrum handlowym?
Awatar użytkownika
paulinka09
500p
500p
Od: 18 sie 2008, o 13:39

Post »

Weekend miałaś pracowity,ale gdzie fotorelacja?Kupiłaś coś nowego do ogródka?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”