Elizabetko szukałam Cię dzisiaj w Ogrodach w Wielopolu
 Niedziela to miałaś wolne

Została tylko ta zwykła różowa, co ją znielubiłam i ta od Bozenki - na pociechę, bo w ubiegłym roku nie kwitła. Tylko jeszcze nie kwitną.
 Została tylko ta zwykła różowa, co ją znielubiłam i ta od Bozenki - na pociechę, bo w ubiegłym roku nie kwitła. Tylko jeszcze nie kwitną. 
   A moja tym razem chyba naprawdę zmarzła
  A moja tym razem chyba naprawdę zmarzła   Jeszcze czekam, jednak z każdym dniem tracę nadzieję ... Rób juz sadzonki
  Jeszcze czekam, jednak z każdym dniem tracę nadzieję ... Rób juz sadzonki   

Tak to jest co roku inna róża zachwyca.....w tym roku moje Flammentanz podmarzły ale fajnie robią nowe przyrosty.
 Tak to jest co roku inna róża zachwyca.....w tym roku moje Flammentanz podmarzły ale fajnie robią nowe przyrosty. Obiecuję robić więcej fotek
 Obiecuję robić więcej fotek  Dzięki
 Dzięki   
  Fuksja ma piękne baletniczki bardzo lubię fuksje.....a mchówki to już jestem pokonana.
 Fuksja ma piękne baletniczki bardzo lubię fuksje.....a mchówki to już jestem pokonana.  

goździki są fajne.
goździki są fajne.  

I jukki bedą ... Na moich to chyba nie dozyje kwiatów
 I jukki bedą ... Na moich to chyba nie dozyje kwiatów  

też serbka.
 też serbka.

.White Moss pięknie zakwitła też bym sie w niej zakochała ,takze opuncjowe kwiaty będziesz oglądać ,albo oglądałaś juz .Slicznotka jednak żyje
 .White Moss pięknie zakwitła też bym sie w niej zakochała ,takze opuncjowe kwiaty będziesz oglądać ,albo oglądałaś juz .Slicznotka jednak żyje  

...tak po prostu wzieli i sobie nie pojadą i nawet o zgodę nie spytali????? No i co teraz.
 ...tak po prostu wzieli i sobie nie pojadą i nawet o zgodę nie spytali????? No i co teraz. Na jukowe kwiaty na pewno się doczekasz...sypnij tylko dolomitu i posadź w pełnym słońcu na patelni.....ruszą z kopyta.
 Na jukowe kwiaty na pewno się doczekasz...sypnij tylko dolomitu i posadź w pełnym słońcu na patelni.....ruszą z kopyta. 

Mówisz prawie ich nie znasz....ja też bo dopiero się ich uczę....większość to nówki. Czekam na kwiaty z wielkim zaciekawieniem.
 Mówisz prawie ich nie znasz....ja też bo dopiero się ich uczę....większość to nówki. Czekam na kwiaty z wielkim zaciekawieniem.  osoby. A po ile był Munstead Wood....bo ja go szukam.
 osoby. A po ile był Munstead Wood....bo ja go szukam. Widza, że mi się nie dziwisz....bladawiec śliczniutki.
 Widza, że mi się nie dziwisz....bladawiec śliczniutki.