Apropos talentów, zerknęłam też na Twoje dziergadełka i stwierdziłam, że daaaleko mi do Twoich talentów i w tej dziedzinie...a zdawało mi się, że sobie całkiem nieźle z drutami radzę

Zdecydowanie metoda prób i błędów dla mnie jest najlepszym nauczycielem. Ale zaglądam tu i tam i szperam w necie , bo to przecież skarbnica wiedzy...survivor26 pisze:...Ty się gdzieś szkolilaś w ozdobnym cięciu, czy uczylaś się metodą prob i błędów...
Bardzo Ci dziękuję - to jest moja druga wielka pasja - dziergam od zawsze, lubię rękodzielnictwo pod każdą postacią.survivor26 pisze:...Apropos talentów, zerknęłam też na Twoje dziergadełka i stwierdziłam, że daaaleko mi do Twoich talentów i w tej dziedzinie...a zdawało mi się, że sobie całkiem nieźle z drutami radzę
Wandziu nie martw się , bo na efekt trzeba czekać - moje bonsaiki po pierwszym cięciu też wyglądają kiepsko.wanda7 pisze:... nie bardzo mi to wychodzi. No nic, może z czasem się nauczę
I właśnie dlatego zwiedzamy ogrody innych , by móc podziwiać to czego nie ma u nasedulkot pisze:... Ja wolę swoje w naturalnej postaci... Dlatego chętnie je oglądam u Ciebie...