Ogródek AGNESS- wspomnienia

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS- wspomnienia

Post »

Aga niesamowita jesteś z tą kolekcją lilijek :uszy U mnie w porównaniu z Twoim ogrodem posucha :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Joluniu no coś ty ....lilijek mam sporo bo i je uwielbiam i wielkie znaczenia ma to, że u mnie ogródek mały, a one wszędzie się zmieszczą 8-) :lol: A u ciebie posucha :shock: :?: ....ciekawe....a te niesamowite ilości kolczastych kulek, clematisów, róż???...można by jeszcze długo wymieniać 8-) :lol:
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Kochana ;:196 no ... mam to i tamto, ale lelijek :wink: niezbyt dużą liczbę ;:108
Okaże się wszystko w kolejnym sezonie, zrobię więcej fotek, jak będzie co fotografować :P
Pokazuj swoją kolekcję, jest czym uradować oczka ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Joluś już wiele nie zostało do pokazania, ale kilka odmian jeszcze czeka :D Mam nadzieję, ze dobrze przetrwają zimę i już czekam z niecierpliwością na katalog z Lilypolu. Jeszcze kilka chciałabym dokupić....nie dużo, dosłownie kilka, bo już nie bardzo mam gdzie wciskać, a lubię jak różne odmiany rosną oddzielnie.
Jestem pewna, że w przyszłym sezonie będzie u ciebie co cykać 8-) :lol: ....znam cię pod tym wzlędem dobrze 8-) ....niech no tylko ruszą szkółki 8-) :lol: ....aż ci tego zazdroszczę :roll: :lol:

Kolejne .....

SATISFACTION- jest piękna, bardzo intensywna w kolorze, ale niestety cebule były małe i zakwitła tylko po jednym kwiatuszku....mam nadzieję, ze ładnie przezimuje i za rok będzie lepiej...
Obrazek

Obrazek

SCHAHEREZADE
Obrazek

Obrazek

SORBET
Obrazek

Obrazek

STRAGAZER
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aga, witam :wit
tak mnie zauroczyły lilie, że też kupiłam kilkanaście i już wsadziłam do gruntu.
Scheherezade, też kupiłam bo jest piękna. Ciągle widzę u ciebie lilie w kolorach białych i jasnego różu, one mi się najbardziej podobają. Jak przeglądam oferty sklepów wysyłkowych, to nie mogę się zdecydować co kupić, bo zdjęcia chyba są nierealne.
Gdzie najlepiej jest kupować, żeby kolory zdjęć zgadzały sie z kupiona lilią. Podpowiedz mi jak możesz.
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

SCHAHEREZADE ślicznie wyszła na fotkach...czy te odmiany mają nasiona przy listkach :?:
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No i fakt, Agness, że masz profesjonalny aparat, który trochę podrasowuje urodę obiektów :-)
Moja Satisfaction o połowę mniej ładna niż Twoja :-) Kolor nie tak intensywny, żadnego blasku nie roztaczała :-) Można by ją nazwać Little Satisfaction :;230
Żeby Szeherezada była taka na zdjęciach producentów, dawno bym ją miała :;230
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczko ja najbardziej zadowolona jestem z zakupów w Lilypolu, chociaż przyznam, że wiosna też mnie rozczarowali, bo cebule były mniejsze niż zawsze i niestety wiele odmian było pomylonych, część lilii dostałam innych niż zamawiałam....Mam nadzieję, ze to jednorazowa sytuacja, bo kiedyż zawsze było ok. Ich katalog na pewno będzie do kupienia na allegro, po 2 zł. Po połowie grudnia....

Aniu powiem szczerze, ze nie zwróciłam na to uwagi, w przyszłym roku zaobserwuję i dam znać :D

Siberko, Satisfaction aż w oczy raziła swoją intensywnością, nie mogłam się napatrzeć, bo uwielbiam takie żarówy 8-) :lol: Było ją widać już z daleka :D Mam nadzieję, ze w przyszłym roiku cebule będą mocniejsze i wydadzą więcej kwiatów, bo teraz miały tylko po jednym. Aparat faktycznie ma fajnie nasycone kolory :D , ale nie wierzę, ze twoja mniej ładna..... pewnie od lata już zapomniałaś ;:224
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale mam zdjęcie :;230
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

E tam.....zdjęcie......na zdjęciu to różnie może być....czasem kolorki umkną 8-) :lol: Zobaczysz gdy zakwitnie jaka z niej gorąca strojnisia ;:224
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aga, dziękuję za informacje ;:196
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47

Post »

Witaj Agnieszko!
Bardzo ładną kolekcję prezentujesz aż miło popatrzyć w ten pochmurny, słotny wieczór.

Pozdrowienia Edward :wit
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Witaj Agnieszko :wit , z wielką przyjemnością oglądam Twój wątek wspominkowy :D . Pokazujesz przepiękne lilie - moje ulubione kwiaty ;:180 . Codziennie delektuje się nowa porcją Twoich cudnych zdjęć.
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

:wit rany ja też chce mieć takie lilijki...Qcze mam pewne obiekcje że te zębate paskudy zrobią sobie
świąteczną kolację.... :;230 ;:14
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Ciągle wchodzę do Ciebie , by nacieszyć oczy widokiem lilii , a zwłaszcza Szecherezady , piękna ona , jak z Baśni Tysiąca i Jednej Nocy ;:224 . No to tak , lilie , róże , między nimi coś z bieli , coś z błękitu i rabata będzie jak się patrzy . Jeszcze jakaś trawka , dla lekkości . Ale sie rozmarzyłam ...tylko czy to zrealizuję , bo tam same mam cebulowe , różnej maści .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”