Moja mała "dżungla" - part II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja mała "dżungla" - part II

Post »

Nie moge patrzeć na grudniki, poniewaz moje cholerniki pozasuszały pączki.
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Grudnikowe szaleństwo trwa !!! :;230 Aga Ty się przestań ograniczać z paplaniem bo jak nic w chorobę można wpaść ! :;230 No i jęzor do podniebienia może przyschnąć :;230 A że Twój mąż Ci e za to kocha to tylko świadczy o tym że mądry facet z niego !! :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aż nie wiem, co napisać, żeby nie zajęło za dużo miejsca ;:24 . Może "fajne kwiatki"? :wink: .
A tak poważnie, to i bez tęczowego, kolorki bardzo udane ;:215 . Szczególnie dostałam oczopląsu przy tym na czerwonym/pomarańczowym tle :) , choć morelowy też uroczy ;:108 .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trzeci z trzech nowych Biedronkowych też kwitnie :tan znaczy arbuzowo-morelowy

Prześliczny - jestem zauroczona nadzwyczaj ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Krysiu - no ładny ładny ;:108
Wiktoria - to może ta ściana koloru bordo robi takie wrażenie, bo grudniki stoją na komodzie, na razie w oryginalnych brzydkich opakowaniach ale dopiero po przekwitnięciu zamierzam im sprawić nowy, wspólny domek ;:108
Kasik pisze:Macie piękne te grudniki ah też by mi sie marzyła jakaś odnoga nowa bo ta moja coś marna

odnogę Ci załatwię ;:108 ale raczej na wiosnę dopiero bo teraz kwitną ;:224 i strasznie zimno się robi... przeżyjesz?
diament pisze:Agnieszko to masz wyjątkowego męża bo oni raczej nie lubią babskiego gadania

babskie gadanie babskim gadaniem, ale ogólna komunikatywność to inna bajka :;230
gojka42 pisze:Aguś ten Twój grudniczek super...faceci tak mają niestety
mój nie zauważył Oncidium przeze mnie kupionego

mój zauważył tylko, że w domu busz :;230 który kiedy przybył raczej nie wymieni, już nawet nie komentuje, dziwi się czasem, że mam gdzie postawić ;:224 bardziej zauważa wizyty w ogrodniczym ;:223 po doniczki i ziemię... i to mnie "wtapia" ;:223
Zenia pisze:Co do kolorków..nie widzę tu żółtego , a do kolekcji by się przydał.

żółty na stanie u maribat i na wiosnę jak nie zdobędę w sklepie - przyfrunie paczka :mailbox
Filigranowa27 pisze:Nie moge patrzeć na grudniki, poniewaz moje cholerniki pozasuszały pączki.

pocieszę - u mnie też spadło sporo pączków ;:223 ale to ewidentnie wina wietrzenia domu, stały "na linii strzału" ;:223
Lidka lmw pisze:Aga Ty się przestań ograniczać z paplaniem bo jak nic w chorobę można wpaść !
No i jęzor do podniebienia może przyschnąć

no kto mnie zrozumie jak nie Lidka ;:168

I co - i znów nagadałam się ;:223 wybaaaaczcie ;:180
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Ewelina B
500p
500p
Od: 10 lip 2011, o 14:07

Post »

hahaha to moj tez mowi, po co Ci babo znowu doniczka? Ziemia? Najlepie to bylo jak mi Teresa fiolkow przywiozla. M spal, ja ukradkiem poszlam na spotkanie, fiolki odpakowalam choc to nie latwe bylo, tak Teska zapakowla... Postawilam je na parapecie, liscie zsadzilam... Od mieisiaca sie nie skapnal, ze cosik fiolow wiecej :;230
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, być może twój m wszedł po prostu już w fazę akceptacji. :;230 Mój raczej jest pomiędzy fazą złości, a depresji z powodu zielonych. Na fazę zaprzeczenia przy tej ilości nie ma już szansy. :;230
Wiktorio, no wiesz, tyle dni cię nie było i nie chcesz miejsca zajmować. ;:14 Pisz, pisz jak najwięcej, bo ty zawsze coś mądrego i ciekawego piszesz. :)
Filigranowa, ja już weszłam w fazę akceptacji w sprawie kwitnięcia grudników, a dziś po południu zakładam mojemu torbę papierową na 12 godzin i niech nie podskakuje. :wink:
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Aguś ;:196 Pewnie że przezyję
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

Aga pewnie że rozumiem toż jak gadać przestaniesz to w nocy przez sen mówić będziesz !!! Aga druga część już dawno leci więc może tak pare fotek coś poza grudnikami co ? Jakoś w pustki u Ciebie nie wierzę więc ? ;:65 ;:65
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Lidka lmw pisze: Jakoś w pustki u Ciebie nie wierzę więc ? ;:65 ;:65
Ja także, a i w pusto gadać się nie chce. :;230 . To podobnie jak przy ;:136 zawsze po tym łatwiej. ;:112
Lidka lmw
1000p
1000p

Post »

Aga :twisted: pokazuj nowości które skitrałaś :twisted: Ale już :twisted:
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

rapunzel pisze:mniodkowa, być może twój m wszedł po prostu już w fazę akceptacji.

Jagoda, Ewelina - tak mi się właśnie wydaje ;:108 nawet cierpliwie jeździł ze mną od Biedronki do Biedronki w sobotę :;230 (a może ta cierpliwość stąd, że ja kierowałam... ;:224 )
Zenia pisze:
Lidka lmw pisze: Jakoś w pustki u Ciebie nie wierzę więc?

Ja także, a i w pusto gadać się nie chce. To podobnie jak przy ;:136 zawsze po tym łatwiej.

ja tam i przy ;:136 i bez to pla pla pla :;230

No ale Lidka mnie przejrzała ;:182
Chciałam zrobić fotkę bardziej oddającą właściwy kolor, bo dopiero dziś ;:3 się ujawniło :tan ale nie wychodzi mi coś ;:223 więc oto mój zakup sobotni - powiedziałam na głos "a olać tego storczyka, nie ma to nie muszę mieć pierwszego lepszego" i poszliśmy do Biedronki po parówki :;230

ta-dam!

Obrazek

dziś on już mniej elegancki, trochę chyba przysuszony był i kwiatuszki letko oklapują się, ale podlałam.. może dojdzie do siebie... :uszy
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

;:196 Aguś śliczne to Twoje Dendrobium życzę z całego serca, żeby kwitł jak najdłużej i powtarzał to regularnie :D
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, dam ci dobrą radę, nie chodź tak często po parówki, bo twój budżet może tego nie wytrzymać. :;230 :wink:
A już serio, bardzo ładne dendrobium, zaraz się okaże, ze z tego działu tylko ja nie poszłam do biedronki po storczyka. :lol:
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Piękny ;:138 Mój storczyk jest po przekwitnięciu z ciachany, więc może i ja polecę...
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”