cdn.
Ewo akurat to gdzie mieszkam zależało tylko o de mnie i jestem gdzie jestem co świadczy o moim stosunku do tej ziemi, choć kilka innych propozycji też było.ewa w pisze:Chyba nie należysz do takich co nie doceniają uroku żywiecczyzny, widać po zdjęciach, że łapiesz same dobre widoki-wspaniałe
Edwardzie zimowe widoki mają tą przewagę że nie trzeba czekać kilku tygodni lub miesięcy żeby coś się zmieniło wystarczy parę godzin lub dni i już mamy coś nowego.To gdzie mieszkamy to tylko nasz wybór i to nie zawsze ale kochamy jak to ktoś powiedział nasze Małe Ojczyzny! i to jest moim zdanie najważniejsze.W naszych stronach przywiązuje się jeszcze uwagę do słowa Lokalny Patriotyzm staram się to przekazywać również swoim potomkom.hutkow pisze:Witam!
Myślę,że te same widoki byłyby piękniejsze wiosną,latem i jesienią znam to z autopsji.Widoki z okolic Roztocza również są piękne jak z resztą cały nasz kraj.
Pozdrowienia Edward
Witam Jadziu.Bardzo mnie cieszy że Ci się podoba.Zapraszam częściej.e-babcia pisze:Witaj ,ale u Ciebie pięknie.
-- 19 sty 2013, o 20:26 --e-babcia pisze:DZIEKUJE ZA ODWIEDZINKI.U Ciebie pewnie dziś cudnie
-- 19 sty 2013, o 20:27 --dorcia7 pisze:U mnie na nizinie dziś pięknie więc wyobrażam sobie widoki u Ciebie
-- 19 sty 2013, o 20:28 --anushka pisze:dzisiaj mam bezruch w pracy i odkryłam sporo , pięknych , nowych wątkówbędzie co czytać
super się zapowiada
roza333 pisze:I mnie się u Ciebie podoba
Grażynko dziękuję za fajny program o pogodzie co do przygotowań wiosennych to dopiero wszystko w planach i zacznę nie wcześniej jak w marcu. Widzę u innych w watkach ze szał zakupówkogra pisze:Dobre wieści pogodowe.![]()
http://www.twojapogoda.pl/polska/mazowi ... a/sezonowa
Edku czy już poczyniłeś jakieś przygotowania do wiosny ?