Dziewczyny 
wielkie dzięki za miłe sercu odwiedziny

ja ostatnio nie nadążam
ale wnet zapowiadam z przyjemnością rewizyty...
No cóż jesień pokazała wstępnie swoje oblicze ...niezbyt miłe.. u mnie z przymrozkami i to sporymi

wiele roślin ścięło zupełnie, różom liczne jeszcze pąki, hortensje ogrodowe rozwijały jeszcze pąki
niestety już ich nie rozwiną ... hosty w większości rozmemłane,wodniste...no ale trudno ,trzeba się pogodzić, taka kolej rzeczy...Z pracami porządkowymi jestem jeszcze spóźniona a to przez pogodę a to przez inne takie tam...

Na szczęście wczoraj zakończyłam przesadzanie do gruntu różności z doniczek,które chomikowałam lub w celu uzyskania wolnych miejsc lokowałam tymczasowo w doniczkach przez całe lato...

Więcej tego głupstwa nie zrobię...

ile musiałam się teraz "nagimnastykować",żeby to wszystko ulokować a przecież doszły jeszcze przeróżne pojemniki,doniczki,wiaderka z cebulowymi,które też wcześniej zadołować musiałam...ufff!!!!!!!!!A teraz będę rośliny szykować do zimy, oby pogoda dopisała .. dzisiejszy dzień nie jest zaplanowany działkowo...będzie spotkanko...towarzyskie...

no ale to też potrzebne nie sama działką się żyje...a pogoda dzisiaj pięknie się zapowiada.
Mój
Cd...
z przymrożonego ogródka..
cdn...