Taka nieładna pogoda, a u mnie niedługo znów zrobi się kolorowo Storczyś wypuścił pęd kwiatowy Być może, są to nawet dwa pędy, ale jeden dopiero wyjrzał i nie jestem pewna co do niego. W ogóle od jakiegoś czasu w doniczce są dwa maluchy, ale w storczykach to jestem kompletnie zielona i nie ruszałam, tylko że są coraz większe. Dopóki nie przekwitnie to chyba będą musiały się razem cisnąć, jak myślicie? Oprócz tego pokażę mojego szalonego szczawika
Dominiko
Pięknie rosiczki
dzbanecznik jest jeszcze malutki jak podrośnie to na pewno zaskoczy cię pięknym dzbankiem
Trzykrotka pięknie się zaczyna rozrastać
Hej Dominiko! Przybywam z rewizytą. Od razu zapewniam, że będę tu wracać:-) Masz ciekawy styl pisania a kwiatków można pozazdrościć. Spodobał mi się szczególnie szczawik. Na wiosnę (znowu) zaopatrzę się w cebulki. Planuję też rozpocząć przygodę z owadożernymi. I do Ciebię będę wpadał po porady Pozdrawiam.
P.s. Jak można wejść w "Twoje rysunki". Ciekawość mnie zżera :-P
Mam nową haworsję To chyba haworthia cuspidata Dziękuję Julita20!
No i mój ukochany szczawik, wiem, że już troszkę przynudzam, ale wśród zieloności na parapetach bardzo się wyróżnia i ciągle kwitnie
Dominiko
Szczawik pięknie kwitnie
Nigdy nie miałem tej roślinki , pamiętam dawniej jak ktoś miał tą rośline to mówił że jest to roślina miłości , a gdy się jej nie kocha to nie chce rosnąć.