Żurawka śliczna, chyba taką mam, ale o identyfikację zwróć się do Igi- jest naszą Królową Żurawek

Miłego dnia

to ja też, że zacytuję słowa znanej piosenki - każdy ruch Ty robisz, każdy oddech Ty bierzesz, będę obserwował Ciebiebonia244 pisze:będę śledzić twoje poczynania
zabrzmialo jak wyznanie milosneJurek pisze:to ja też, że zacytuję słowa znanej piosenki - każdy ruch Ty robisz, każdy oddech Ty bierzesz, będę obserwował Ciebiebonia244 pisze:będę śledzić twoje poczynania
Isskaa pisze:zabrzmialo jak wyznanie milosneJurek pisze:to ja też, że zacytuję słowa znanej piosenki - każdy ruch Ty robisz, każdy oddech Ty bierzesz, będę obserwował Ciebiebonia244 pisze:będę śledzić twoje poczynania![]()
![]()
Nie, nie, jestem daleki od tego typu deklaracjiIsskaa pisze:zabrzmialo jak wyznanie milosneJurek pisze:to ja też, że zacytuję słowa znanej piosenki - każdy ruch Ty robisz, każdy oddech Ty bierzesz, będę obserwował Ciebiebonia244 pisze:będę śledzić twoje poczynania![]()
![]()
Jurek,tak sobie zazartowalam,mam nadzieje ,ze Cie nie urazilam,a jeśli tak to przepraszam..Jurek pisze:Nie, nie, jestem daleki od tego typu deklaracjiIsskaa pisze:zabrzmialo jak wyznanie milosneJurek pisze:to ja też, że zacytuję słowa znanej piosenki - każdy ruch Ty robisz, każdy oddech Ty bierzesz, będę obserwował Ciebiebonia244 pisze:będę śledzić twoje poczynania![]()
![]()
![]()
To- bedę śledzić Twoje poczynania - skojarzyło mi się z piosenką nieudolnie przetłumaczoną na język polski, którą wykonała jakaś grupa kabaretowa.