Witam wszystkich gości
Dzisiaj kolejny piękny dzień , szkoda tylko,że trzeba siedzieć w pracy
Aga już klęcznik wypróbowany przy sadzeniu w rozchodnikach

Tak go wzięłam bez przekonania ale teraz naprawdę jestem zadowolona.Ile jeszcze przede mną klęczących prac.
Dnky ja już na tą chwilę i trawnik zgrabiłam.Nie dają mi spokoju te opryski,chyba jednak powinnam spryskać wszystko w weekend.Ale trudno zrobię to w następny.Jak pogoda dopisze.
Elilia dziękuję za miłą wizytę i na pewno niebawem do Ciebie zajrzę.Tak na sporty zdecydowanie mam dużo miejsca ale pewnie niebawem będzie się to miejsce kurczyć
Ewamaj66 Tak najgorzej było wieczorem jak już usiadłam i trochę odpoczęłam, jak chciałam wstać to mało się nie rozsypałam tak wszystko trzeszczało. Teraz już będzie coraz lepiej, ruch na świeżym powietrzu wzmocni nas niebawem.
Kasiu1972 To jest straszne ale ciągle mi czegoś brakuje i tych rzeczy ogrodowych rośnie coraz większa góra. Czy Ty też tak masz? Niedługo przewidziany na nie kącik pęknie w szwach ,a już myślę o następnych zakupach
Magdo 2003 Wiesz to jest racja mnie też się humor poprawił i mimo boleści jakaś jestem szczęśliwsza.Czas szybko leci i już jutro Ty się będziesz realizować
Riane Dziękuję za odwiedziny i pochwały

Ja też właśnie się najbardziej skłaniam nad kupnem trampoliny z Decathlonu a teraz jak potwierdzasz,że jest ok to nie ma się nad czym zastanawiać.I jeszcze potwierdzasz,że wytrzyma dorosłego

Dziękuję też za wyczerpujące rady i wytłumaczenie a propos dżdżownic i ich dobrodziejstwa
pewnie każdy do tego musi "dorosnąć".Te mikroorganizmy brzmią zachęcająco.
Pewnie pomyślałaś na początku o tej Wólce bliżej Wawy

Dziękuję za zaproszenie i pewnie któraś pierwsza będzie musiała się wybrać aby nie zapraszać się w nieskończoność.
Margo2 Moj trawnik jest jeszcze młody. Został posiany w czerwcu tamtego roku. Pózniej moje nieudolne próby odżywiania narobiły na nim łaty.

Teraz chcę bardziej doświadczona się do niego zabrać.Także za każde rady bardzo dziękuję.
Tamaryszku dziękuję za wizytę i tak ja Ty ja z tych niecierpliwych i jak dla mnie to te roślinki za długo rosną
AgaNet tak i Magda 2003 też mówiła,że i u niej te same produkty

Trawkę wygrabiłam i jak będzie konieczność to wygrabię ją jeszcze raz- zobaczę