Ogród Wendy
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zimowy ogród Wendy
Witaj Wandziu! Posmakowałam herbatki i ciasta, popatrzyłam w oczy Twojej psinki, pomartwiłam się z Tobą, a teraz z Toba się cieszę - że wiosna idzie! Słońce osuszy błoto i łzy, a przy pracy w ogrodzie zapomnimy o wszystkich troskach...
Już wiesz Firletko, że przebiegłam Twój ogród. Przy serdecznej uwadze dostrzeżesz korzonki jakie zapuszczam
Dziękuję Tamaryszku. Dawno Cię nie widziałam.
Dokładnie, tak jak piszesz, z uzupełnieniem, że ubogacimy się w nowe... błota i łzy, i radości skrzydlate
Zaraz wiosna, więc może ostatnia okazja by zapamiętać zimę z ogródka i jego wokół

Dziękuję Tamaryszku. Dawno Cię nie widziałam.
Dokładnie, tak jak piszesz, z uzupełnieniem, że ubogacimy się w nowe... błota i łzy, i radości skrzydlate

Zaraz wiosna, więc może ostatnia okazja by zapamiętać zimę z ogródka i jego wokół

Zobacz Wandziu, nie tylko ludzi los , Opatrzność ( ?) splata na całe życie. Drzewa też pną się ku niebu w miłosnym uścisku i gdyby je ktoś siłą chciał rozdzielić skazałby je na niechybną śmierć. Jedno bez drugiego bowiem żyć nie może.
Piękne te Twoje okolice ...
Piękne te Twoje okolice ...
tęsknimy do ogrodów, może dlatego ,żeśmy wypędzeni z raju...
Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
....a ja , jak widzę drzewa w takim uścisku, myślę " poplątane, jak niekiedy życie"........
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Wendy, parę dni temu zachwycałam się Twoim "ogrodem za murem z półcienia", dziś zaś odnalazłam Cię w "Zimowym ogródzie". I coż? I znów jestem zaczarowana...
Spacerowanie po Twoim ogrodowym wątku dostarczyło mi wiele wrażen i ukojenia po trudnym dniu. Tak się zaczytalam, że nie zauważyłam nadejścia zmierzchu za oknem
Ileż tu poezji, (dosłownie i w przenośni), ile ciepła... I jak pięknie! Zauroczona jestem tym jak tworzysz swój ogród, jak go widzisz (wspaniałe, nastrojowe zdjęcia) i przede wszystkim tym, jak o nim piszesz. Łatwo po tym poznać wrażliwe serduszko i bogate wnętrze
Cóż, pozwolę sobie być stałym gościem Twojego ogrodu i zaglądać tu na chwile wytchnienia i zachwytu
.
Pełna uznania pozdrawiam słonecznie i wspaniałej wiosny życzę
Kaśka

Spacerowanie po Twoim ogrodowym wątku dostarczyło mi wiele wrażen i ukojenia po trudnym dniu. Tak się zaczytalam, że nie zauważyłam nadejścia zmierzchu za oknem

Cóż, pozwolę sobie być stałym gościem Twojego ogrodu i zaglądać tu na chwile wytchnienia i zachwytu

Pełna uznania pozdrawiam słonecznie i wspaniałej wiosny życzę

Kaśka

Kasiu, dziękuję i serdecznie zapraszam - po Twoich słowach tylko zamilknąć wypada...
...choć, wyszepczę sercem (by admin mnie nie usunął): od wczoraj jestem matką srebrnego medalisty mistrzostw Polski!!!

...choć, wyszepczę sercem (by admin mnie nie usunął): od wczoraj jestem matką srebrnego medalisty mistrzostw Polski!!!

-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Wspaniała wiadomość! Moje najszczersze gratulacje dla dumnej Mamy i dzielnego Syna!

Gratulacje !!!
Kolejny powód do dumy ! Cieszę się razem z Tobą, Wandziu. Przekaż ode mnie słowa uznania swojemu medaliście. 

Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
I ja przyłączam się do gratulacji
srebrny medalista to jest coś!

Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Dumna?
Oj, przeżyłam!!! A mój Sokolik wrócił z tarczą!
Niełatwo mężczyznę wychować!!!
Oj, przeżyłam!!! A mój Sokolik wrócił z tarczą!
Niełatwo mężczyznę wychować!!!
Wandziu, powinnam była napisać nie "swojemu medaliście", tylko " naszemu medaliście". W końcu to mistrzostwa Polski były, a ja jak najbardziej czuję się Polką .
Przeżyłaś wtedy , a dumna jesteś teraz. No jesteś... przyznaj.
O! Pora roku w wątku się zmienia! To i tytuł chyba trzeba będzie wkrótce zmienić ?
Przeżyłaś wtedy , a dumna jesteś teraz. No jesteś... przyznaj.

O! Pora roku w wątku się zmienia! To i tytuł chyba trzeba będzie wkrótce zmienić ?

Firletka -Wizytówka
Firletka -Wizytówka
Jestem Firletko, ale o tym sekretnie, po cichu, bo
Dobrze było dzielić się tą radością, dumą - Dziękuję, że było z KIM.
Trzeba zacząć wiosenny wątek, tylko żal zostawiać ten, maleńki, niedopełniony.

Dobrze było dzielić się tą radością, dumą - Dziękuję, że było z KIM.
Trzeba zacząć wiosenny wątek, tylko żal zostawiać ten, maleńki, niedopełniony.