Mój mały busz...

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój mały busz...

Post »

Prawie same pstrokatki ;:63 ;:63 podobają mi się coraz bardziej ;:97
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agnieszko śliczne epi dostałaś ;:138 niech teraz szybko rosną i cieszą Twoje i nasze oczka ;:224 ;:138
Awatar użytkownika
Nikitka
200p
200p
Od: 27 lip 2010, o 16:30

Post »

Witam serdecznie wszystkich odwiedzających moje skromne progi :wit
Faktycznie, ostatnio mało tu zaglądałam, a to wszystko przez to, że doba nie chce mieć więcej godzin i co by nie robił to jednak mój organizm domaga się co jakiś czas ;:19
Dzięki za komplementy, z taką dawką miłych słów i dopingiem moje epi zacznie rosnąć w oczach ;:224
Trochę się poskarżę i powiem, że czeka mnie dzisiaj bardzo, bardzo, bardzo ciężki dzień. Po południu wybieram się spacerkiem do bricomarche i zamiast myśleć o rzeczach, które małżonek kazał kupić, to moje myśli krążą tyko wokół działu ogrodniczego. Tam to dopiero mają raj dla moich oczu, gorzej z portfelem :;230 a najgorsze, że po drodze będzie czyhać na mnie tyle pokus z działami ogrodniczymi: polo market, dwie biedronki, kaufland oraz carrefour. To dopiero będzie test dla mojej silnej woli i bicie się z myślami: wejść - nie wejść, kupić - nie kupić ;:14
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Po co się tak męczyc Agnieszko? Wchodź i kupuj. :;230
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
MIKET
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 30 wrz 2010, o 13:48
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Co tam kupuj hurtem! Ja tak robię ;:109
Nie ma to jak iść po np. chlebek i wyjść z roślinkami
:arrow: Pozdrawiam - Michał :uszy
:arrow: MOJE ROŚLINKI - GALERIA
Awatar użytkownika
Nikitka
200p
200p

Post »

No i jestem po zakupach. Muszę się pochwalić, że oparłam się biedronkom, polo i kauflandowi :lol: Dzielna ze mnie dziewczynka :tan W bricomarche kupiłam 3 sztuki, z czego na 1 sztukę uparł się mój syn. Były jeszcze dwa takie super, że chyba nie będę mogła przez nie spać, bo ich nie wzięłam ;:223 W carrefourze nie kupiłam żadnego, z tym, że synek spytał się o jednego kwiatka, czy on puści korzenie z gałązki, powiedziałam, że tak i po wyjściu ze sklepu okazało się, że ma w kieszeni małą szczepkę. I tu miałam problem, bo nie wiedziałam, czy mam szczeniaka zganić za takie coś czy pochwalić :;230
Fotki postaram wrzucić się jutro.
Awatar użytkownika
Doti
1000p
1000p
Od: 29 kwie 2010, o 13:42

Post »

Agnieszko,to ja czekam na fotki,jestem ciekawska a co do dziecka też w zasadzie byłabym w rozterce :;230
Awatar użytkownika
kubusiowa mama
500p
500p
Od: 1 kwie 2010, o 01:27

Post »

Patrząc na zdjęcie z żabką dochodzę do wniosku , że u Ciebie też jest całkiem duży busz. :-)
Pozytywnie oczywiście.
Zakwitła ci passiflora.
Ja całe lato czekałam na to i się nie doczekałam. :-)
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

A więc zakupy się udały. ;:138 Tez czekam na fotki.
A jeżeli chodzi o syna to rozumiem Twój dylemat. Też nie wiem, jakbym zareagowała. :uszy
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
kkasia007
500p
500p
Od: 24 cze 2010, o 18:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

:wit Agniesiu no to masz dylemat co z synkiem zrobić. Ciekawe skąd mu do głowy wpadł taki pomysł ;:224 ? Może poczytał na forum :wink: Kolorowych snów życzę i jutro czekam na zdjęcia.
Pokój bez kwiatów wygląda jak smoking bez muchy...
Moje zielone maleństwa
Awatar użytkownika
nyskadu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2008, o 09:56

Post »

Witaj Aga, czekam na fotki z zakupów, a synuś wiadomo chciał dobrze, ja kiedyś miałam podobne zdarzenie ;:224
Awatar użytkownika
Netzach
100p
100p
Od: 11 maja 2007, o 17:30

Post »

Wreszcie i ja zawitałem do Twojego, ciekawego wątku. Fajnie, że masz tyle szczepek, sadzonek itd. Dużo eksperymentujesz, więc dużo się u Ciebie dzieje. Będzie miło tu zaglądać. Pochwalę paprotki, bo masz ładne, a ja akurat bardzo je lubię :)

Pozdrawiam, Maciek.
Awatar użytkownika
Nikitka
200p
200p

Post »

A więc przybywam z nową porcją fotek. Kwiatki raczej znane większości forumowiczom (forowiczom??? dalej nie wiem jak to się pisze, chyba muszę sobie to wyguglać). No więc kwiatki znane, ale ja takich jeszcze nie miałam, a bardzo mi się podobały i przede wszystkim za żadnego nie dałam więcej jak 6 zł. Te przez które nie mogłam spać były mniej spotykane, ale ich cena trochę mnie do nich zniechęciła.

Kwiatek nr 1 - ficus bellus. Przez jego gałązki ciężko jest dostać się do doniczki
Obrazek

Kwiatek nr 2 - bluszczyk. Z imienia bliżej mi nie znany, ale urzekły mnie jago listki
Obrazek Obrazek

Kwiatek nr 3 - kłująca wata na którą uparł się synek
Obrazek

Kwiatek nr 4, a raczej szczepka. Nie chciałam kupić razem z doniczką, no to młody załatwił to inaczej
Obrazek

Netzach witaj u mnie :wit Zapraszam jak najczęściej. Mój synek pomagający mi w skuteczny zapełnianiu domu kwiatami również ma na imię Maciek :D
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Też miałabym problem pochwalić czy zganić za tą przedsiębiorczość. Rośliny śliczne zwłaszcza ten pierwszy ficus.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

roślinki super a szczepka podwędzona świetna, ja bym nie ganiła tylko powiedziała że na drugi raz ma tego nie robić bo wszędzie kamery, i może mieć kłopoty, po co karać jak np czasem dziecko słyszy jak koleżanka mi mówi np jak wyjdziesz urwe sobie szczepkę żebyś nie widziała takie lepiej rosną ;) może u ciebie też coś podobnego słyszał? dzieci myślą inaczej :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”