Przed Cissusem duże zielone z podłużnymi liśćmi to cytrynkakwiato_maniaczka pisze:coś się zrozumieć nie możemy, chodzi mi o tego przed cissusem:)

Przed Cissusem duże zielone z podłużnymi liśćmi to cytrynkakwiato_maniaczka pisze:coś się zrozumieć nie możemy, chodzi mi o tego przed cissusem:)
Tak wyhodowana z pestki czyli w mój ulubiony sposóbkwiato_maniaczka pisze:ooo właśnie chodziło mi o cytrynkęśliczna jest i dorodna, wyhodowana z pestki?
Dziękuję ci i całej reszcie też cieszę się że moje kwiatuszki się wam podobająmaribat pisze:Staszku, tam na poprzedniej stronie... całe mnóstwo ślicznych roślinek![]()
Ogromny cisus, piękna kordylina, chamedora- nie sposób wyliczać
![]()
Wszystkie takie zadbane![]()
![]()
Oj dokładnie śnieg wszystko zasypie będzie zimno no i kwiatuszki też jej nie lubią mało słońca krótki dzień a jak kwiatuszki smutne to my teżMichaeli pisze:Czas szybko leci co nie Stachu?![]()
Za niedługo koniec lata i nadchodzi zima, o jak ja jej nienawidzę, chętnie bym przeczekał ją na południu.
Popieram bardzo dobry pomysłnuta23 pisze:Jak dla mnie to rok mógłby się składać tylko z wiosny.