chan-dzia w buszu
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: chan-dzia w buszu
Fajnego masz pieska Aniu,mój też tak szczeka o byle co,nawet w środku nocy. 

chan-dzia pisze:Oj tak ,na zdjęciach to Koko wygląda bardzo niewinnie ale w rzeczywistości już nie.Wszysy się go boją.Gdy ktoś dzwoni ,to on z rozbiegu skacze na drzwi (do tego ma gruby głos).Po drugiej stronie całkiem grożnie to wygląda.Ma ksywę KILERJak dzwoniący do drzwi nie słyszą szczekania to z lękiem w głosie pierwsze pytanie pada :A GDZIE PIES?
:;230Tym sposobem odzwyczaiłam sąsiadkę wchodzenia bez pukania(a potrafiła nawet rano z nienacka wejść do sypialnii)

- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
PORAŻKA ;:222ten wczorajsz deszcz tak mnie rozdrażnił,że nic mi się nie podobało.Mokro ,zimno w butach chlupie i weż się człowieku w takim stanie zachwycaj czym kolwiek
a jeszcze okazało się,że ten punkt sprzedaży jest gdzieś poza terenem ogrodu-załamałam się
W takim stanie popatrzyłam trochę ,zrobiłam kilka fotek,a deszcz padał i padał coraz większy mi za kołnierz.Doszłyśmy do wniosku,że nie ma co dalej łazić.Przyjedziem jeszcze raz jak będzie ładna pogoda
i jeszcze kilka
A pózniej... ,dużo dużo pózniej ,po wyjściu z botanika trafiłam na cos takiego
mam już drzewko fasolowe
I żółwiki mają też swoich lokatorów

- chan-dzia
Humor trochę sobie kwiatychami poprawiłam
Ale uśmiałam się dopiero wieczorem ,jak dziewczyny zaczęły pakować się do wyjazdu :plecaki ,torby...i reklamówki z doniczkowymi
i jeszcze wyobraziłam sobie jak one będą wsiadały do autobusu(pociągi ponoć nie jeżdżą) i targały się te 500 km do Lublina (wiem podły ze mnie babsztyl ale nie mogłam powstrzymać się od śmiech)

Aniu osłonki masz cuuuuuuuuuuuuudaśne a nowości pierwsza klasa

Widzę Aniu, że z każdej wycieczki krajoznawczej jakieś souweniry przynosisz
Pamiąteczki z wycieczki cacunio

Pamiąteczki z wycieczki cacunio

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- chan-dzia
Martynko,zawsz mi się cos przytrafia, więc muszę się jakoś pocieszać i kupuję sobie te pocieszacze w postasi osłonek lub kwiatów.
Mirku,dzięki mnie też podobają się takie zwariowane osłonki ,maskotki ...oj uzbierało już się tego trochę
Karinia Kokuś jest cwany i bardzo złośliwy.Jak wchodzi się do domu,to on zawsze stoi z kapciem w pysku,trzeba przywitać się z nim i wziąć kapcia.Ja ostatnio tego nie zrobiłam, bo miałam ręce zajęte i poszłam do kuchni.Kapcia do dzisiaj nie znalazłam.Zawsze tak robi schowa i wszyscy szukamy ,on oczywiście też pomaga szukać,a jakże...
W Poznaniu byłam pierwszy raz w ub.roku we wrześniu na szkoleniu.Oprócz wiedzy ,przytargałam też doniczkowca 
Mirku,dzięki mnie też podobają się takie zwariowane osłonki ,maskotki ...oj uzbierało już się tego trochę

Karinia Kokuś jest cwany i bardzo złośliwy.Jak wchodzi się do domu,to on zawsze stoi z kapciem w pysku,trzeba przywitać się z nim i wziąć kapcia.Ja ostatnio tego nie zrobiłam, bo miałam ręce zajęte i poszłam do kuchni.Kapcia do dzisiaj nie znalazłam.Zawsze tak robi schowa i wszyscy szukamy ,on oczywiście też pomaga szukać,a jakże...

- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, masz super nowości.
Piękna jest ta difcia.
Też taką miałam od Mirka i pięknie mi rosła aż ją zaatakował przędziorek i jej nie uratowałam.
Osłonki też mi się bardzo podobają.W fajnej osłonce roślinki od razu lepiej się prezentują. 

- chan-dzia
[quote="Edyta 74"]W fajnej osłonce roślinki od razu lepiej się prezentują. Edytko,jak Ty mnie doskonale rozumiesz 

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu przykro mi, ze pogoda nie dopisała
W każdym razie zakupki się udały i śliczności kupiłaś 

- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, nie było mnie przez chwilę, a tu tyle nowości
Kokuś w całej krasie
A co do chrapania, to mój M. czasem tak daje popalić, że biorę poduszkę, kołdrę i idę spać do innego pokoju
Osłonki jak zwykle świetne!

Kokuś w całej krasie

Osłonki jak zwykle świetne!
- chan-dzia
Moniczko ,już otrząsnęłam się z tego deszczu ale troche mnie wkurza, przed wczoraj było znośnie ,dziaiaj też nie pada,a wczoraj lało... :x
Mandragora,też często śpię w innym pokoju, bo te dwa chrapaki koncertują.Ostatnio w środku nocy wiałam do nich,bo słyszałam jakieś skrobanie.Wolałam już słuchać chrapania

Mandragora,też często śpię w innym pokoju, bo te dwa chrapaki koncertują.Ostatnio w środku nocy wiałam do nich,bo słyszałam jakieś skrobanie.Wolałam już słuchać chrapania

-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Bardzo fajne roślinki. Duża jest ta Diffenbachia oerstedii. Reszta badylków jest także prześliczna. Gratuluję wspaniałych nowości.

- chan-dzia
Dzięki Krysiu.
Kto mi podpowie jak można wkleic gify spoza Forum?
Kto mi podpowie jak można wkleic gify spoza Forum?