Pochwalmy się swoimi pupilami - zwierzątkami cz.1
Re: Pochwalmy się swoimi pupilami - zwierzatkami.
Norel bo widocznie wyczówają dobrego człowieka i dla jego towarzystwa są w stanie ryzykować:)
Pozdrawiam:)
Iza
Iza
- marzanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki za miłe słowa to moja wnusia niestety kontakt z Tiną ma tylko u mnie od czasu do czasu a i tak obie za soba głupieją
a psiak wychowany jest przez moja latorośl to ona wszczepiła w nia wiarę ,że ludzie są dobrzy zwłaszcza mali
a takie duety też uwielbiam to jest normalna symbioza 

-
- 1000p
- Od: 13 paź 2008, o 19:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Łojojoj ta kucynelka to co to, konik kanapowy? Jakie maleństwo
Pasowałoby mi do czarnego kota

Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Esteci i łakomczuchy
- marzanka
patrzcie jaka
chciałaby i kota i konia 

-
- 1000p
A co, wszystko bym chciała oprócz gryzoni i pająków, kozę, świnkę, pszczoły, wielbłąda, a najbardziej owcę alpakę
i kangura. Ale wiadomo, że warunki nie pozwolą, więc 2 koty muszą zastąpić zoo, zresztą dobrze im to wychodzi
Reszta niech hasa na wolności lub mieszka u dobrych ludzi. A jamnik Marzanko jest super, lubię jamniki, mieliśmy kiedyś jeszcze u rodziców jamnika, który bardzo lubił... pić kawę. Poza tym do głaskania układał się na nodze "głaskatora", idealnie dopasowany, wygięty pod niewiarygodnym kątem.

Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
-
- 1000p
Szkoda, że węży ogrodniczych w takich kolorach nie robią
No to ... pogłaszcz go ode mnie
Jeśli węże lubią głaskanie. Jest w ogóle kontakt z wężem
On Cię Farel lubi, czy toleruje? Jak to w ogóle jest hodować węża?

Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy
łaaa! ale fajny! lubie weze-nawet chcielismy pare lat temu pytona wziac bo ktos tam oddawał ale po pierwsze(mniej ważne) mamusia zapowiedziała ze noga jej w tym domu nie postanie, po drugie(ważniejsze) on niestety zjada żywe myszki i swinki morskie a te akurat ja bardzo lubie. Jakby jadł surowe mieso to by było ok a tak....
Taa-kucynelka jest kanapowa-75cm w kłebie, czyli tej samej wielkosci co moje suki dozyce-tyle że tamte smuklejsze:)
Tylko pajaków nie lubie zdecydowanie-mógłby wąż pająki jeść

Taa-kucynelka jest kanapowa-75cm w kłebie, czyli tej samej wielkosci co moje suki dozyce-tyle że tamte smuklejsze:)
Tylko pajaków nie lubie zdecydowanie-mógłby wąż pająki jeść

- marzanka
Dwa koty zazdroszczę
ja muszę zadowolić się tylko jamnikiem bo moja córa ma pokazową alergię na wszystko co chodzi i zyje oprócz psa z krótką sierścią no i padło na jamnika ,zagłaskać dałaby się na smierć każdemu(Jamniczka nie córka ) ,ale rzeczywiście wyczuwa ludzi bo nie wszystkich toleruje.Kucyka też zazdroszczę ,węze wolę ogrodowe,pająki brrr a poza tym reszta moze być 

Zajrzałam tylko na chwilę by się przywitać i zostawić
Życzenia Świateczne
http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=29 ... 0af10d80b9
Życzenia Świateczne
http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=29 ... 0af10d80b9
Pozdrwaiam Małgosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
- Farel
- Od: 22 lip 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
mamba9991 można powiedzieć, że mnie toleruje. Raczej nie lubi jak się go wyciąga z terrarium i miętosi w racach. Ostatnio podczas karmienia, między jedną myszą a drugą, wpadł w szał i próbował mnie zaatakować. Na szczęście tylko walił łbem w szybę.
poza tym jest prawie bezobsługowy, tzn nakarmiony może zostać sam na 2 tyg. byleby miał wodę
poza tym jest prawie bezobsługowy, tzn nakarmiony może zostać sam na 2 tyg. byleby miał wodę

Gdzie go trzymasz i co on je, ten wąż. Ja boję się nawet patrzeć na niego, a co dopiero trzymać go w domu. Na samą myśl, że chodził by mi po domu jakiś wąż przechodzą mnie ciarki. Nie wiem dlaczego tak się boję. Mam to już od dziecka, choć nigdy nie miałam kontaktu z wężem. Opisz coś więcej o swoim pupilu.
- lampart111
- Od: 5 gru 2009, o 09:31
- Kontakt:
Mam 2 żółwie wodne.
Jutro wrzucę zdjęcia
Jutro wrzucę zdjęcia
Kaktusowa szklarnia nr.1 i nr.2 |
Pozdrawiam! Jasiu
Pozdrawiam! Jasiu
- Farel
- Od: 22 lip 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wąż nie szwenda się po domu, siedzi w terrarium, wyciągam go bardzo rzadko. Je myszy, dostaje 2szt. raz na 2 tyg. ale w zasadzie zje wszystko co nie jest większe od młodego szczura. Jedyne urozmaicenie, które miał przez te kilka lat to 4 pisklaki i nornica.