Mój ogród- mariasen cz.4
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majka zakupy super, a szczególnie kosodrzewinka, ja na nią poluję ale jakoś mnie unika
ale się nie poddam 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Maju! Pięknie kwitnie Twoja delosperma. Czekam na kwiaty mojej. Na razie idzie w pędy i próbuje zająć pół skalniaka
Hortensje - bajka
Podpatruję, w jaki sposób wykorzystujesz konary jako obramowania rabat. Też przymerzam się do tego i co zauważyłem - dopasowujesz kształt rabaty do konaru. Ja robiłem na odwrót i coś mi nie pasowało
Teraz już wiem 

Hortensje - bajka

- mariasen
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko, jeżówek nie mam dużo ale bardzo mi się podobają. Nie byłaś z nich zadowolona, że je wydałaś?
Halinko, dziękuję, to był miły dzień. Widziałam się dzisiaj z Majeczką, bardzo już za nią tęskniłam.
Jacku, konary wykorzystuję tak od lat, niektóre już 'wsiąkły' w ziemię i mam braki.
Dzisiaj byłam krótko w ogrodzie, dopiero wieczorem. Trochę podlewałam ale bałam się, że wejdę na pająka, wszędzie pułapki

Halinko, dziękuję, to był miły dzień. Widziałam się dzisiaj z Majeczką, bardzo już za nią tęskniłam.

Jacku, konary wykorzystuję tak od lat, niektóre już 'wsiąkły' w ziemię i mam braki.
Dzisiaj byłam krótko w ogrodzie, dopiero wieczorem. Trochę podlewałam ale bałam się, że wejdę na pająka, wszędzie pułapki