Moja kwitnąca radość-Aska cz.3
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Bardzo późną nocą, ale za to z masą fotek.
Wawrzynek - głęboko schowany przed pewnym wszędziobylskim berbeciem i kwitnąca tawlina

Skalniak i rozchodnik

Powojnik 'Warszawska Nike' i róża 'Ice Lady'

Pięciornik krzewiasty 'Pink Queen' i jedna z tegorocznych paproci - narecznica chyba 'Cristata King', kurcze, zabocyłak sobie

Przed bramką i kępa macierzanki

'Landini' w pełnej krasie

'Dot Com' i dzwonki

oman - olbrzym nad olbrzymy

a na koniec przykład, że opłaca się kupować z wyprzedaży - tegoroczny bodziszek 'Brookside'

Wawrzynek - głęboko schowany przed pewnym wszędziobylskim berbeciem i kwitnąca tawlina

Skalniak i rozchodnik

Powojnik 'Warszawska Nike' i róża 'Ice Lady'

Pięciornik krzewiasty 'Pink Queen' i jedna z tegorocznych paproci - narecznica chyba 'Cristata King', kurcze, zabocyłak sobie

Przed bramką i kępa macierzanki

'Landini' w pełnej krasie

'Dot Com' i dzwonki

oman - olbrzym nad olbrzymy

a na koniec przykład, że opłaca się kupować z wyprzedaży - tegoroczny bodziszek 'Brookside'

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Asiu ja też kupowałam Landini są piękne i tak pięknie wyrosły mają po kilka kwiatków na łodydze .
Boję się o liliowce z cebul ,dostaje sygnały ,od tych co zamawiali i im zakwitły że jak do tej pory to liliowce nie są jakie na etykietach . Mnie nie wiele zakwitnie bo mam w cieniu pod drzewami .
Genia
Boję się o liliowce z cebul ,dostaje sygnały ,od tych co zamawiali i im zakwitły że jak do tej pory to liliowce nie są jakie na etykietach . Mnie nie wiele zakwitnie bo mam w cieniu pod drzewami .
Genia
- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Landini jest super. U mnie też już zakwitła. Szkoda, że nie kupiłam 3 cebul... ale cena... prawie 10 zł za sztukę była... hm.. wygórowana.
Też jestem ciekawa liliowców z cebul. Pytałam się przed zakupem, co w razie niezgodności odmiany. Dostałam odpowiedź, że udokumentowane zdjęciami reklamacje będą honorowane.