Tego kwiata mąż wczoraj przywiózł od swojej mamy stał na dworze i słońce go trochę ''poparzyło'' ale zupełnie nie wiem co to jest teściowa też nazwy nie zna tylko mówiła że lubi on cień
Witam!Tak jak ty odwiedzilas moja stronke, postanowilam poogladac twoje roslinki i jestem pod wrazeniem.Super kolekcja, a najbardziej mnie urzekl beniaminek z pierwszej strony.Reszta tez super...
Podpórkę mu sprawiliśmy teraz czeka go przesadzenie do większej doniczki albo tylko zmienię mu ziemię i korzeni część usunę. Znalazłam mu miejsce w cieniu ma sporo liści ''zmatowiałych'' ale myślę że żle mu u nas nie będzie!
Pewnie, że będzie mu u ciebie dobrze u osób które kochają rośliny nie może być roślinom źle
masz śliczne skrętniki a mi udało się ukorzenić liść skrętnika teraz tylko chodzę i patrzę czy młodych nie widać ale na razie nie ma.
Mój to pierwszy skrętnik tyle się ich na oglądałam, że poszłam do babci m. i zapytałam czy mogę urwać jeden liść pozwoliła dość szybko wypuścił korzonki i teraz tak zaglądam czy już są maluchy, czy jeszcze nie
Edyta 74 pisze:A dowiadywałaś się na poczcie ? Ja ostatnio też dostałam uszkodzoną przesyłkę i szła kilka dni dłużej niż zwykle.
Twoje to już chyba ze dwa tygodnie idą no nie?
Pokażę Wam coś ciekawego ... zamówiłam skretniki u Ariadny 6 tyg temu juz straciłam nadzieje że je dostanę, odszukałam ją na allegro i dziś rano toto dostałam... hojka w ramach przeprosin i skretniki mają korzonki wiec myśle że coś z nich wyrośnie