Ogródeczek An-ki
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hihihi, a to baterii nie naładuje, a to godziny nie sprawdzi, no cóż, taki urok blondynekan-ka pisze:Izuniu kolej na Gagawi,niech teraz ona popstryka.Wiem,że dzisiaj pojechała do ogrodów,ale wybrała się o 19 a tu furta zamknięta.Blondynka nia sprawdziła godzin otwarcia hihihi.

Teraz dopiero zwróciłam uwagę, że od strony ulicy azalie o wiele więcej kwiatów mają niż od strony domu, wdzięczą si do przechodniów

Czeresienek całkiem sporo, a martwiłam się, bo pszczół nie było widać ...
Dziękuję gościom za odwiedziny.Bardzo sobie je cenię,tym bardziej ,ze niewiele mam do pokazania w porównaniu z Waszymi ogrodami.Odwiedziłam Wasze ogrody i u Każdego zostawiłam swój ślad. 

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka

Kaktus powinien obsypać się czerwonymi koralikami,ale jest okropnie niesforny,może nie lubi przeprowadzek.

Zadeomowiły się u mnie kosy.Pięknie śpiewają.To chyba pani kosowa,która stoi na straży podczas gdy Pan zbiera trawę i buduje gniazdo.

Na koniec jeszcze jedna hosta.Doceniłam je dzięki forum.O kurcze gdzieś kliknęłam i mam małe zdjęcie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witam, u mnie nieco pochmurnie chyba bedzie padać, ale co i deszczyk potrzebny.
Kosy u mnie zrobiły sobie gniazdko od ub.roku tez zdominowały moja działke, nie boja sie, zrobiłam fotke gniazdka ale chyba cos mi aparat szwankuje.
Masz racje ja tez mam jakaś hostę na działce i dość pokaznych rozmiarów ale nie byłam ich zwolenniczka a tu na forum zmienia się człowiek nie do poznania, czyli z kim przystajesz takim samym sie stajesz mądre przysłowie - ale w dobrym tego slowa znaczeniu.
Swietnie u Ciebie polatać, lubie dotykac listków ale na pewno nic nie uszkodziłam, miłego dnia
Kosy u mnie zrobiły sobie gniazdko od ub.roku tez zdominowały moja działke, nie boja sie, zrobiłam fotke gniazdka ale chyba cos mi aparat szwankuje.
Masz racje ja tez mam jakaś hostę na działce i dość pokaznych rozmiarów ale nie byłam ich zwolenniczka a tu na forum zmienia się człowiek nie do poznania, czyli z kim przystajesz takim samym sie stajesz mądre przysłowie - ale w dobrym tego slowa znaczeniu.
Swietnie u Ciebie polatać, lubie dotykac listków ale na pewno nic nie uszkodziłam, miłego dnia
Anka piekne masz te azalie... dech zapiera! wow ...
coraz częściej o nich myślę...
hosty ... w zeszłym roku wydawało mi się, że chcę wszystkie jakie są... a w tym? Cieszę się tym co mam ... i nie tęsknię za większą ich ilością
coraz częściej o nich myślę...
hosty ... w zeszłym roku wydawało mi się, że chcę wszystkie jakie są... a w tym? Cieszę się tym co mam ... i nie tęsknię za większą ich ilością

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Aniu czy chodzi Ci o ten konkretny na zdjęciu? Jeśli chcesz to przecież można wydobyć kaktusa z tej doniczki i przesłać.
Lisko ,no więcej host nie musi być ,a tu proszę,same weszły do ogrodu.Masz fajne dob re wróżki i wróżbitów.
Taro dziękuję za odwiedziny,cieszę się,że również masz rodzinkę kosową.One po prostu zaprzyjażniają się z człowiekie.Moje kosy nie uciekają gdy jestem obok nich.Dla mnie to rozczulające.
Mariolko przy tej wielkości to już za 2 lata będzie z niej pokażna baba.(jak to określa Hanuś)Ach te zakupy przez to Forum z torbami pójdę,wszystko przeliczam na kwiaty hihi.
Lisko ,no więcej host nie musi być ,a tu proszę,same weszły do ogrodu.Masz fajne dob re wróżki i wróżbitów.
Taro dziękuję za odwiedziny,cieszę się,że również masz rodzinkę kosową.One po prostu zaprzyjażniają się z człowiekie.Moje kosy nie uciekają gdy jestem obok nich.Dla mnie to rozczulające.
Mariolko przy tej wielkości to już za 2 lata będzie z niej pokażna baba.(jak to określa Hanuś)Ach te zakupy przez to Forum z torbami pójdę,wszystko przeliczam na kwiaty hihi.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka

Teraz tak wyglądam,w porannej rosie jest mi do twarzy.

Taka byłam 2 dni wcześniej.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka

Krzewuszka posadzona przez sąsiadkę za płotem przeszła do mojego ogrodu.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, nachyłek zawsze się przyjmuje
Zakwitnie razem z wszystkimi nachyłkami, albo parę dni później, chyba w lipcu
Nie pamietam dokładnie, kiedy kwitnie ...
Aniu, zafascynowała mnie "firanka" z liści, przez którą prześwituje słońce! Coś pięknego!!!
Czy mogłabyś zrobić zdjęcia tej niezwykłej "zasłony"? Czy to drzewo?

Aniu, zafascynowała mnie "firanka" z liści, przez którą prześwituje słońce! Coś pięknego!!!
Czy mogłabyś zrobić zdjęcia tej niezwykłej "zasłony"? Czy to drzewo?
Izuś ta firanka to win ogrona.Po pierwsze daje cień bo to południowa strona ,a po drugie skubiesz sobie owoce już na koniec sierpnia.Piękny widok jak zwisają nad stołem.
Azalie ,tak jak radziłaś , posadziłam tam gdzie mają więcej miejsca.Szkoda mi tylko, ze nie mogły być w jednym skupisku.No ale ten brak miejsca!!.Już teraz zabieram coraz to więcej trawnika.Azalia tutaj jest w towarzystwie niskopłożacego iglaczka,więc jej nie zagłuszy.Pozostałym wybrałam podobne stanowiska.

Firany z bliska.Cały sufit porasta winorośl i jest cudnie,zielono.

Firany z bliska.Cały sufit porasta winorośl i jest cudnie,zielono.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka