Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś ja sama chciałabym, żeby to był sen :cry: :cry: :cry: ale na dowód, że nie mam halucynacji :wink: zrobiłam zdjęcia i jutro wrzucę w wątek :lol: :lol: :lol:
Aguś taras mam z drugiej strony domu od ulicy i jest w połowie pod dachem, a osłania go rozciągnięta na podporach winorośl, trochę zacienia taras, ponieważ jest od południa i nie dałoby się wysiedzieć w upalne dni.
A to miejsce ze stolikiem i ławkami jest za domem, faktycznie fajnie zasłonięte od wiatru pergolą, pod którą jest składzik na drewno i narzędzia ogrodnicze i inne pierdółki potrzebne przy domu.
Aguś cieszę się bardzo z tej wiosny, szkoda mi tylko, że nie będę widziała pierwszych kwiatuszków, ale moja Ola obiecała, że jak tylko coś sie pokaże, to będzie cykała fotki i mi przywoziła, a ja będę pokazywała w swoim wątku :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, piękne nastrojowe zdjęcia :D Z ogromną przyjemnością je obejrzałam :D Nie będzie Cię trzy tygodnie?? Mam nadzieję, że to jakiś przyjemny wyjazd :) Miłego wieczoru :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Będą foteczki , hura :)
Fajnie mieć takie 2 miejsca na różną pogodę, siadacie sobie tam gdzie jest akurat najfajniej. U nas jak grzeje, to jest jak na patelni stąd pomysł z zadaszeniem. Tych pięknych dni jest jednak tak mało..... a wiosną tak się chce wygrzewać na słonku :)
Zanim się obejrzysz będziesz z powrotem, a te wiosenne kwiatki tak szybko nie przekwitają. Poza tym widzę, że już rozdysponowałaś co i jak, żeby Ci nic nie umknęło :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś bardzo się cieszę, że podobają Ci się zdjęcia :D W domku mnie nie będzie, ale na forum będę cały czas :lol: Moniś zerknij na pw :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, dobrze, że będziesz miała z nami kontakt :) Jakoś lżej na duszy mi będzie :) Już odpowiedziałam.
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze:Będą foteczki , hura :)
Fajnie mieć takie 2 miejsca na różną pogodę, siadacie sobie tam gdzie jest akurat najfajniej. U nas jak grzeje, to jest jak na patelni stąd pomysł z zadaszeniem. Tych pięknych dni jest jednak tak mało..... a wiosną tak się chce wygrzewać na słonku :)
Zanim się obejrzysz będziesz z powrotem, a te wiosenne kwiatki tak szybko nie przekwitają. Poza tym widzę, że już rozdysponowałaś co i jak, żeby Ci nic nie umknęło :D
Aguś pomysł z tym miejscem z ławkami powstał z tego powodu, ze mam na podwórku starą studnię, której nie chciałam zasypywać . Wymarzyłam sobie, że zamówię u stolarza wielki blat, który zostanie zamontowany na tę studnię, dokupiłam 3 ławki, które postawiłam dookoła i miejsce relaksu gotowe :D Cudownie się spędza tam jesienne popołudnia, bo na tarasie po 15 już całkiem zimno, a tu słonecznie i ciepełko :D
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Aga! Ja też pewnie będę miał malutkie iglaki (część z własnych sadzonek) i najchętniej to bym teraz puścił szybkorosnące pnącze na ogrodzenie, ale nie mogę, bo będzie ono malowane w tym roku. Mimo to jakiegoś rdesta Auberta albo coś posadzę, bo to jednak ruchliwa ulica.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś dzięki Kochanie ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jacku :D takie iglaczki (i inne roślinki też :D )z własnych sadzonek to największa frajda, fakt, że sporo czasu trzeba poczekać zanim urosną, ale jaka z tego radość :D Jacku podobno rdest niesamowicie szybko przyrasta, więc nawet jak będziesz go musiał podciąć w związku z malowaniem, to ponownie momentalnie Ci zarośnie. A jak to taka ruchliwa ulica, to faktycznie lepiej się osłonić, dużo więcej komfortu i prywatności :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Też się doczytałam że wyjeżdżasz to przykre nie zobaczysz wiosny w swoim ogrodzie ale cieszę się bo będziesz obecna na forum . :mailbox ;:79
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

AGNESS nie doczytałam, gdzie wyjeżdżasz?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nasza babska solidarność.Najlepsze życzenia z okazji naszego święta.

Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu ja też się cieszę, że nie muszę rezygnować na wyjeździe z forum, to już jest nałóg :lol: ale bardzo przyjemny, jak większość nałogów chyba :wink: :lol:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko zerknij na pw :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold