Nie ma róży bez kolców... różanka u Ewy.
Zeby nie było, że ja jedza http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20090226.index :P
Madzik, przywołuje Cie do porządku

Madzik, przywołuje Cie do porządku

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Gizuś - zrobisz więcej zdjęć latem to będziemy pewnevertigo pisze:http://www.webalice.it/_emma_/findex.html
tu jest też kilka zdjęć. Są paseczki, ale nie na każdym kwiecie widoczne. Moze się mylę, ale skojarzyłam z Rhapsody.

i Dzięki za tą gazetkę

-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
A to kolejna Meillandka:
Acropolis
rabatowa, zmienia kolor z różowokremowego do zielonego i dlatego jest taka oryginalna. A największym jej atutem jest długość utrzymywania kwiatu - prawie 2 tygodnie !!! Płatki w miarę przekwitania zmieniają barwę ale się nie obsypują!!! Dla mnie rewelacja!
Nie znam lepszej róży pod tym względem
Mam tylko to jedno zdjęcie
ale postaram się zrobić więcej latem

Acropolis
rabatowa, zmienia kolor z różowokremowego do zielonego i dlatego jest taka oryginalna. A największym jej atutem jest długość utrzymywania kwiatu - prawie 2 tygodnie !!! Płatki w miarę przekwitania zmieniają barwę ale się nie obsypują!!! Dla mnie rewelacja!

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nostalgię posadziłam na działce latem ub . roku. Acropolis jest na nowej liście zakupów
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
ASZKA moja tak ładnie nie kwitła jak ta na zdjęciu , ale trochę chorowała . Myślę , że w tym roku pokaże cały swój urok . Jeśli dobrze pamiętam to u TESS bardzo ładnie kwitła .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Halinko mamy ten sam problem . Jak przeżyją nasze róże . W ub. roku posadziłam sporo róż , a co będzie w tym , czy nie przemarzły ? Musimy poczekać jeszcze trochę 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków