Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, dopiero u Geni, dowiedziałam się, że masz nowy ogród, nie dostaję powiadomień, dlatego jeszcze tu nie zajrzałam 
W stopce masz namiary do starego ogrodu, dobrze byłoby żebyś zmieniła pasek adresowy w stopce
Żeby dotrzeć do Twojego nowego ogrodu 2009 musiałam poszukać Twojego nowego ogrodu w spisie ogrodów.
Większość Twoich znajomych pewnie będzie miała ten sam co ja problem ;-)

W stopce masz namiary do starego ogrodu, dobrze byłoby żebyś zmieniła pasek adresowy w stopce

Żeby dotrzeć do Twojego nowego ogrodu 2009 musiałam poszukać Twojego nowego ogrodu w spisie ogrodów.
Większość Twoich znajomych pewnie będzie miała ten sam co ja problem ;-)
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Iza - nie przestawiłaś sobie przez przypadek na pasku z PL na ENG ? Mnie tak pewien młody człowiek zrobił w bibliotece, rzecz nie rzucała się w oczy, a ja klęłam, że brak ogonków. Rozwiązanie podpowiedział mi informatyk z gimnazjum, ten sam małolat zrobił identyczny numer u nich w pracowni i myślał, że nikt się nie zorientuje.
Asiu nie uzywam Windowsa i problem mam powazniejszyAska pisze:Iza - nie przestawiłaś sobie przez przypadek na pasku z PL na ENG ? Mnie tak pewien młody człowiek zrobił w bibliotece, rzecz nie rzucała się w oczy, a ja klęłam, że brak ogonków. Rozwiązanie podpowiedział mi informatyk z gimnazjum, ten sam małolat zrobił identyczny numer u nich w pracowni i myślał, że nikt się nie zorientuje.

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Ups, to już nic nie wymyślę...
Jolu - masz pw. Właściwie, to jak nie chcesz usuwać cytatu to możesz usunąć poprzedni link, w na początku tego wątku masz już link do zamkniętej części ogrodu.
Opcja zmień- widzę, że świetnie sobie poradziłaś. Musisz jeszcze zlikwidować odstęp między linkami i podpisem - dozwolone są trzylinijkowe stopki.
Jolu - masz pw. Właściwie, to jak nie chcesz usuwać cytatu to możesz usunąć poprzedni link, w na początku tego wątku masz już link do zamkniętej części ogrodu.
Opcja zmień- widzę, że świetnie sobie poradziłaś. Musisz jeszcze zlikwidować odstęp między linkami i podpisem - dozwolone są trzylinijkowe stopki.