Miejsce na ziemi -Ave cz.2
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu - jak u takiej Mamy - to ja mogę ze zwierzaczkami, moja suczka już mnie przyzwyczaiła, że miejsce człowieka jest na łóżku, jak ona zezwoli ;)
ciasnota mi nie przeszkadza, bo przynajmniej można zaoszczędzić na ogrzewaniu, a to w tych cięzkich czasach (które zapowiadają) nie jest bez znaczenia
Joluś, spoko - dla Ciebie też się miejsce znajdzie
Chuchrak przecież jesteś to Ci dużo miejsca nie trzeba 
Tylko nie zgadzam się na "pańszczyznę ogrodową", a co, jako córka, mogę pogrymasić
Haniu , zgadza, się, zgadza "Napędzany silnikami General Electric CF6-80C2A8 bez problemu odrywa się od pasa startowego. "
a jeszcze ja mnie ktoś wkurzy to normalnie silniki dostają takiego powera , że właściciwe wahadłowiec, a nie JumboJet
A tak na codzień, to ja "niespotykanie spokojny człowiek" jestem ;) Cmokaski.
ciasnota mi nie przeszkadza, bo przynajmniej można zaoszczędzić na ogrzewaniu, a to w tych cięzkich czasach (które zapowiadają) nie jest bez znaczenia

Joluś, spoko - dla Ciebie też się miejsce znajdzie

Tylko nie zgadzam się na "pańszczyznę ogrodową", a co, jako córka, mogę pogrymasić

Haniu , zgadza, się, zgadza "Napędzany silnikami General Electric CF6-80C2A8 bez problemu odrywa się od pasa startowego. "
a jeszcze ja mnie ktoś wkurzy to normalnie silniki dostają takiego powera , że właściciwe wahadłowiec, a nie JumboJet

A tak na codzień, to ja "niespotykanie spokojny człowiek" jestem ;) Cmokaski.