Dziękuję Halinko a ja właśnie testowałam kopiowanie obrazków ruchomych i coś mi nie wychodzi.A więc łażę po ogrodach u ciebie też byłam. Ale się naoglądałam , że aż bolą mnie oczy.Skąd bierzecie takie ładne grafiki? DOBRANOC.
Witajcie Te roślinki to hebe trzy odmiany i 4 to nie znam chociaż już widziałam u kogoś na skalniaku nawet ma pąka białego a to zdjęcie maże mi pomożecie zidentyfikować?
Też nie wiem ale przekonamy się latem może nie zmarznie i chociaż jednego kwiatka się doczekam.A taką jak ty mam też jest blado fioletowa zrobiłam z krzaczka różę pienną to mój eksperyment w tamtym roku ładnie kwitła.
Marysiu znowu się przyplątałam ,żeby podziwiac Wasze dzieło,no i Twoją Sunię. Widzę że tu zaszły zmiany ,skalniak jak się patrzy i piękne hebe też sobie na jesień kupiłam kwiatki ma niebieskie i pstrokate listki . Mam też niebisko kwitnącą pnącą różę nazywa się BLUE WIND też jestem ciekawa jaka właściwie będzie ,bo też dopiero wsadzona w pażdzierniku
Dziękuję Jadziu no to nie będę sama z tym czekaniem ciekawa jestem czy moja wytrzyma zimę bo ja sadziłam pod koniec listopada,oczywiście zabezpieczyłam ją dobrze na zimę ale pierwszy raz mi się zdarzyło sadzić kwiaty zimą.