W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Antooosia pisze: Ja wzięłam dziś Anabelle do weta na ogólny"przegląd"+odrobaczenie.Jestem dumna z mojej piesi,bo waży całe 2,05kg!. Przytył nasz skarbeczek o 10dkg

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Jadziu stadko przepiękne
tok76 mam nadzieję, że kotek się odnajdzie
Antooosia Twoja Anabelle to kruszynka, moje pieski nawet jako szczeniaczki więcej ważyły
Agnieszko Szirek to ma menu
a wypadanie futerka to chyba normalne u piesków, które mieszkają w domach, ja teraz z tym mam spokój, mój dredziarz kudełków nie gubi ;:225

tok76 mam nadzieję, że kotek się odnajdzie

Antooosia Twoja Anabelle to kruszynka, moje pieski nawet jako szczeniaczki więcej ważyły

Agnieszko Szirek to ma menu

- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
no tak... wypadanie kłaków u domowych to faktycznie norma... ale coś mi się zdaje, że nam za bardzo lecą...
a menu staram się urozmaicać
zjada dokładnie wszystko, ostatnio nawet przerwał sobie kolację, bo pani niosła kanapki... musiał sprawdzić co tam pani będzie jadła... podleciał do ławy, popatrzył, liznął z boku serek żółty i wrócił do swojej michy...
a mikołajowe mandarynki... no to była uczta... a podczas wcinania banana to film można było nagrywać - przykleił mu sie do podniebienia i to co wyprawiał....
ale najukochańszą przegryzką jest kromka suchego chlebka...
a menu staram się urozmaicać
zjada dokładnie wszystko, ostatnio nawet przerwał sobie kolację, bo pani niosła kanapki... musiał sprawdzić co tam pani będzie jadła... podleciał do ławy, popatrzył, liznął z boku serek żółty i wrócił do swojej michy...
a mikołajowe mandarynki... no to była uczta... a podczas wcinania banana to film można było nagrywać - przykleił mu sie do podniebienia i to co wyprawiał....

ale najukochańszą przegryzką jest kromka suchego chlebka...
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dorka - nie przesądzaj, u mnie też tak było. Jak pokazałam suni kotke , to kotka sykneła, parchneła - suka zęby pokazała w szyderczym uśmiechu i czar prysł 
Są ze sobą, nic złego się nie dzieje, najlepiej zostawić je same sobie, bo ja kota i psa trzymałam, to każde czuje się zagrożone.
Twoja panda jest szczeniakiem, nic jej nie zrobi, a kot sam się zbliży cichaczem.
Będzie dobrze, zaprzyjaźnia się
Dziewczyny - Oglądam wszystkie wasze pociechy i każdy mi się podoba
Fajne psice macie, głaski dla wszystkich

Są ze sobą, nic złego się nie dzieje, najlepiej zostawić je same sobie, bo ja kota i psa trzymałam, to każde czuje się zagrożone.

Twoja panda jest szczeniakiem, nic jej nie zrobi, a kot sam się zbliży cichaczem.
Będzie dobrze, zaprzyjaźnia się

Dziewczyny - Oglądam wszystkie wasze pociechy i każdy mi się podoba

Fajne psice macie, głaski dla wszystkich

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- tok76
- 100p
- Od: 18 paź 2008, o 07:13
- Kontakt:
Anoli iSoniukotek niestety przepadł i w dalszym ciągu nie ma po nim żadnego śladu. Pytałam już sąsiadów,ale Klary też nie widzieli. Kinguś my chyba umówiłyśmy się do weterynarzy
...Ja byłam rano i... zastałam panią,która strzyże pieski. Jednego weta nie było,a drugi miał wypadek samochodowy(ale żyje), chodzi w kołnierzu i na razie nie przyjmuje. Jak pech to pech! pójdę jutro. Mam nadzieję,że będzie ten drugi weterynarz. Dziś Molly też ważyłam. Waży całe 870gram...i ma niecałe 4 miesiące. Pani ,która strzyże mówiła ,że ostatnio miała yorka w wieku 5 miesięcy ,który ważył UWAGA!!! 5 kilo!!!! z takiego szczeniaka to takie małe prosiątko wyrośnie!Molly będzie z tych mniejszych-tak twierdziła.

Pozdrawiam, Gosia
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aga piękny dobek, ostatnio jakoś mi tak wpadły w oko, wstawiaj sucz i napisz coś o nich więcej.
Dorka, ale agresywnego kota spotkałyście, taka malutką Pandzię tak potraktować, wstyd normalnie.
Jadziu Ty to musisz mieć wesoło, to moje niespełnione marzenie, kilka psów pod jednym dachem, to dopiero jest przygoda.
Wszystkie sierściuchy fajniackie bardzo.
Dorka, ale agresywnego kota spotkałyście, taka malutką Pandzię tak potraktować, wstyd normalnie.
Jadziu Ty to musisz mieć wesoło, to moje niespełnione marzenie, kilka psów pod jednym dachem, to dopiero jest przygoda.
Wszystkie sierściuchy fajniackie bardzo.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Aga, przepiękny doberman, czekam na jakieś dodatkowe informacje na jego temat
i na fotki jego towarzyszki 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
To raczej niemożliwe - yorki powinny ważyć do 3,5 czasem się podaje, że do 3,1 kg.tok76 pisze:[Pani ,która strzyże mówiła ,że ostatnio miała yorka w wieku 5 miesięcy ,który ważył UWAGA!!! 5 kilo!!!! z takiego szczeniaka to takie małe prosiątko wyrośnie!Molly będzie z tych mniejszych-tak twierdziła.