Galeria.Asiula i jej dalie :)
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Asiula i jej dalie :)
Prześliczna!!!
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Co jedna to ładniejsza!
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Grażynko, święte słowa.

Adresy do moich wątków
Witam wszystkich
też jestem wielką fanką dali mimo iż jest środek zimy ja myśle gdzie posadzić swoje i jakie dokupić
pisałyście że pozbywacie się dali ja chcętnie przyjmę wszystkie nawet i te mizerne z których nikt już nie jest zadowolony (np Asiula przeczytałam ze wyrzuciła ileś szutk aż mi serce zabiło mocniej jak można takie piękne kwiaty wyrzucić ;()
jak tylko posadzę swoje wiosną to zamieszcze kilka fotek mam dość skąpą liczbę i będę chciała powiekszyć grono
p.s Asiula ma piekne kwiaty tylko podziwiać. Gratuluje

pisałyście że pozbywacie się dali ja chcętnie przyjmę wszystkie nawet i te mizerne z których nikt już nie jest zadowolony (np Asiula przeczytałam ze wyrzuciła ileś szutk aż mi serce zabiło mocniej jak można takie piękne kwiaty wyrzucić ;()
jak tylko posadzę swoje wiosną to zamieszcze kilka fotek mam dość skąpą liczbę i będę chciała powiekszyć grono

p.s Asiula ma piekne kwiaty tylko podziwiać. Gratuluje

Pozdrawiam Aneta
Daliowo mikusi
Daliowo mikusi
- lucyna kamińska
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 25 maja 2008, o 14:29
Asiula twoje dalie są przepiękne. Ja także mam ich parę sztuk w swoim ogrodzie. Tą są kwiaty mojego dzieciństwa, gdyż moja mam je bardzo lubiła i tak mi zostawiła to lubienie w spadku. Ja pokażę swoją niepozorną dalię Harlequin( nie wiem czy dobrze napiszę, ale to jest cała grupa dalii pod tą nazwą) Nie wiem czy udało mi się wsadzić dobrze fotkę. Ucze sie dopiero
Pozdrawiam wszystkich daliowiczów http://img695.imageshack.us/img695/2893/dalia.jpg

mikusia coś źle wyczytałaś bo ja nigdy nie wyrzuciłam żadnej ze swoich dalii, ale pisała o tym anulka, ale w dużej kolekcji niektóre naprawde nie są zachwycające w porównaniu z innymi. ja nigdy żadnej nie wyrzóciłam bo każdej mi żal
lucyna piękna ta dalia

lucyna piękna ta dalia
właśnie i mi żal...gratuluje masz naprawde nispotykane okazy.
ja w tym sezonie postanowiłam coś wysiać tylko nigdzie nie moge znaleźć nasion dalii kaktusowych
osobiście mam 2 karlowe bo jestem nimi oczarowana mozna je pięknie w donicach na ogródku trzymać i mają dużo kwiatów
pozwole sobie je zamieścić
to z tego sezonu :

ja w tym sezonie postanowiłam coś wysiać tylko nigdzie nie moge znaleźć nasion dalii kaktusowych

pozwole sobie je zamieścić

Pozdrawiam Aneta
Daliowo mikusi
Daliowo mikusi
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu co Cię tak mało na forum?Chyba obowiązki małżeńskie tak Cię pochłaniają
Czy wstawiłas gdzieś zdjęcia ślubne?
jeśli nie to bardzo proszę chociaz o jedną fotkę-plissss

Czy wstawiłas gdzieś zdjęcia ślubne?
jeśli nie to bardzo proszę chociaz o jedną fotkę-plissss

pracuje do końca tygodnia, a później będę miała dużo wolnego
i trochę czasu na pewno poświęce forum 
zerknij tu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... *&start=28

zerknij tu

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... *&start=28
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No Asiulku prawdziwa pięknośc z Ciebie
Wcale się nie dziwię ,ze nie masz czasu na forum
M wygląda tak ,jak powinien wyglądac facet to będziesz miała z niego pociechę.Do kopania super się nadaje ,bo Ty to raczej delikatne dziewczę jesteś
Piękną tworzycie parę i oby Wam się życie układało tak ,jak sobie wymarzyliście

M wygląda tak ,jak powinien wyglądac facet to będziesz miała z niego pociechę.Do kopania super się nadaje ,bo Ty to raczej delikatne dziewczę jesteś

Piękną tworzycie parę i oby Wam się życie układało tak ,jak sobie wymarzyliście

dziękuje anulko za te komplementy
ja tylko tak niepozornie wyglądam