Jestem-menia
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Mamba
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja pryskałam i liście, i kwiaty, bo też mi się zagnieźdźiły na warżce.
Niestety opryski musiałam powtarzać, bo wełnowce były wyjątkowo uparte. Teraz też czasem pojawiają się na różnych storczykach, ale na szczęście są to pojedyncze sztuki, które usuwam ręcznie. A to jena z tych "parszywek" przy wykałaczce:

-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
Obejrzałam Wasze storczyki i jestem pełna zachwytu. Po tych zdjęciach lista moich marzeń się niebezpiecznie wydłużyła:).
Ale i ja chciałam się trochę pochwalić.
Oba białe storczyki, które mam od miesiąca wypuściły po 1 listku. Fioletowy przedłuża pęd kwiatowy i ma pączek, a mam nadzieję, że na jednym się nie zakończy ;).
Mój na reanimacji wprawdzie ma tylko jeden listek, ale widać,że rosną mu korzonki i w doniczce i powierzchniowe.U pozostałych storczyków widać ,że rosną korzonki. Jestem bardzo szczęśliwa
Ale i ja chciałam się trochę pochwalić.

Oba białe storczyki, które mam od miesiąca wypuściły po 1 listku. Fioletowy przedłuża pęd kwiatowy i ma pączek, a mam nadzieję, że na jednym się nie zakończy ;).
Mój na reanimacji wprawdzie ma tylko jeden listek, ale widać,że rosną mu korzonki i w doniczce i powierzchniowe.U pozostałych storczyków widać ,że rosną korzonki. Jestem bardzo szczęśliwa

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31