Trójkątna szachownica- ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

hal1959 pisze:Żółta begonia śliczna,nie mam zółtej ,kupiłam oszukane bulwy,miały być 3 różne kolory(w tym żółta),a okazały się wszystkie jednakowe,ala pomarańczowe :cry: .Eukomis jeszcze u Ciebie kwitnie ,moje przekwitły.
Halinko ,eukomis dopiero zaczął u mnie kwitnąć i cieszyć moje oczy, a z canami bywa różnie - co innego na zdjęciu ,a co innego jak zakwitnie .
samanta
500p
500p

Post »

krzysiek86 pisze:Oj to współczuje :? Osy to są fatalne, wciskają się gdzie nie trzeba a potem ... a potem wiadomo co się dzieję. I jeszcze bezkarnie odlatują. Będzie dobrze. Prace na pewno poszły całkiem sprawnie. Dzięki za kolejną piękna porcję zdjęć mimo ukąszenia. :wink:
Ta która zadarła ze mną niestety miała pecha i nie odleciała. :lol: :lol:
samanta
500p
500p

Post »

tu.ja pisze:Czy zostało jeszcze tych gofrów? Widzę,że masz sporą kolekcję ciekawych liliowców. Gdy się rozrosną jestem bardzo,bardzo chętna na sadzonki.
Nie ma sprawy...jak odszukam zdjęcia liliowców ,to pokażę jakie ewentualnie mogłabym Ci już w tym sezonie podrzucić,oczywiście jeżeli spodobają się Tobie.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

samanta pisze:
krzysiek86 pisze:Oj to współczuje :? Osy to są fatalne, wciskają się gdzie nie trzeba a potem ... a potem wiadomo co się dzieję. I jeszcze bezkarnie odlatują. Będzie dobrze. Prace na pewno poszły całkiem sprawnie. Dzięki za kolejną piękna porcję zdjęć mimo ukąszenia. :wink:
Ta która zadarła ze mną niestety miała pecha i nie odleciała. :lol: :lol:
No to przynajmniej tyle :D
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuniu,chodziło mi o 3 zdjęcie,myślę,że to begonia.Co do kany to prześliczna,ja mam niby czerwoną,ale nie kwitnie,więc w tym roku chyba nie sprawdzę jej koloru :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
samanta
500p
500p

Post »

hal1959 pisze:Martuniu,chodziło mi o 3 zdjęcie,myślę,że to begonia.Co do kany to prześliczna,ja mam niby czerwoną,ale nie kwitnie,więc w tym roku chyba nie sprawdzę jej koloru :lol: :lol: :lol:
Upsss... nie zrozumiałyśmy się , ale tylko dlatego , że tu nie ma begonii Halinko - ta żółta pięknotka to róża, dlatego pomyślałam ,że chodzi Ci o canę.Pewnie to wina zdjęcia ,muszę się poprawić.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pierwsza myśl była taka,że to róza,a póżniej po listkach wydawało mi się,że to begonia :oops: .W takim razie piękna róża,taki intensywny żółty kolor :shock: .Jak łatwo można się pomylić,zdjęcia są super,to nie Twoja wina. :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
samanta
500p
500p

Post »

samanta pisze:
BarWo pisze:Bardzo przytulny kącik wypoczynkowy i pięknie begonie prezentują się na stoliku....fuksji co prawda bardzo nie lubię, ale twoja jest odlotowa i tak kusisz że polubię. Widzę że masz różową daturę, muszę taką sobie sprawić bo mam dwie białe....
Basiu,ja kiedyś też tak miałam - dziwiłam się ,że można takim drobiazgiem się zachwycać , ale przy bliższym "zapoznaniu się " zdanie zmieniłam.
Datury mam trzy kolory - różową, białą i żółtą - ta cudownie pachnie i ma największe kielichy.
Basiu pogrzebałam dzisiaj w zdjęciach i znalazłam na zachętę dla Ciebie jeszcze inne fuksje,które mam i żółtego bielunia. Obrazek
samanta
500p
500p

Post »

Kurcze , jeszcze miały być fuksje... Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Martusiu ale mnie zaskoczyłaś :o Twój ogród to rewelacja ale mi się podoba .Będę wpadać często,widzę że też lubisz drewniane motywy.Jak pisałam na swojej stronce że jak na razie nie mam pomysłów.Ale już je mam ,skopiowałam sobie kilka rzeczy z Twojego przecudnego ogródka.Chyba się nie gniewasz :?: Pozdrawiam Cie Gorąco :D
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
samanta
500p
500p

Post »

jollla500 pisze:Martusiu ale mnie zaskoczyłaś :o Twój ogród to rewelacja ale mi się podoba .Będę wpadać często,widzę że też lubisz drewniane motywy.Jak pisałam na swojej stronce że jak na razie nie mam pomysłów.Ale już je mam ,skopiowałam sobie kilka rzeczy z Twojego przecudnego ogródka.Chyba się nie gniewasz :?: Pozdrawiam Cie Gorąco :D
Witaj Jolu w moim ogrodzie.Cieszę się ,że tu trafiłaś.
Skoro znalazłaś u mnie coś ,co Ci się podoba - to będzie dla mnie sama przyjemność "natchnąć " Twój ogród swoim pomysłem , a na pewno już z tego powodu gniewać się nie będę.
Zapraszam ponownie. Marta.
samanta
500p
500p

Post »

Drobne kwiatki też potrafią przyciągnąć swoją uwagę ...... myślę ,że warto im się przyjrzeć .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martuniu piękne te Twoje kwatuszki ,muszę zobaczyć co z moją lobelią,powinna juz mieć kwiatki otwarte, ile będę czekać :cry: :D Pozdrawiam,pa.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Ja też uważam że drobne kwiaty są świetne. Takie niepozorne a jednak cieszą chyba wszystkich swym urokiem :)
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Marto - a co to jest takie dyskretne, błękitniutkie na 3 fotce?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”