Halinko ,eukomis dopiero zaczął u mnie kwitnąć i cieszyć moje oczy, a z canami bywa różnie - co innego na zdjęciu ,a co innego jak zakwitnie .hal1959 pisze:Żółta begonia śliczna,nie mam zółtej ,kupiłam oszukane bulwy,miały być 3 różne kolory(w tym żółta),a okazały się wszystkie jednakowe,ala pomarańczowe.Eukomis jeszcze u Ciebie kwitnie ,moje przekwitły.
Trójkątna szachownica- ogród Marty
Ta która zadarła ze mną niestety miała pecha i nie odleciała.krzysiek86 pisze:Oj to współczujeOsy to są fatalne, wciskają się gdzie nie trzeba a potem ... a potem wiadomo co się dzieję. I jeszcze bezkarnie odlatują. Będzie dobrze. Prace na pewno poszły całkiem sprawnie. Dzięki za kolejną piękna porcję zdjęć mimo ukąszenia.

Nie ma sprawy...jak odszukam zdjęcia liliowców ,to pokażę jakie ewentualnie mogłabym Ci już w tym sezonie podrzucić,oczywiście jeżeli spodobają się Tobie.tu.ja pisze:Czy zostało jeszcze tych gofrów? Widzę,że masz sporą kolekcję ciekawych liliowców. Gdy się rozrosną jestem bardzo,bardzo chętna na sadzonki.
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No to przynajmniej tylesamanta pisze:Ta która zadarła ze mną niestety miała pecha i nie odleciała.krzysiek86 pisze:Oj to współczujeOsy to są fatalne, wciskają się gdzie nie trzeba a potem ... a potem wiadomo co się dzieję. I jeszcze bezkarnie odlatują. Będzie dobrze. Prace na pewno poszły całkiem sprawnie. Dzięki za kolejną piękna porcję zdjęć mimo ukąszenia.
![]()

Upsss... nie zrozumiałyśmy się , ale tylko dlatego , że tu nie ma begonii Halinko - ta żółta pięknotka to róża, dlatego pomyślałam ,że chodzi Ci o canę.Pewnie to wina zdjęcia ,muszę się poprawić.hal1959 pisze:Martuniu,chodziło mi o 3 zdjęcie,myślę,że to begonia.Co do kany to prześliczna,ja mam niby czerwoną,ale nie kwitnie,więc w tym roku chyba nie sprawdzę jej koloru![]()
![]()
Basiu pogrzebałam dzisiaj w zdjęciach i znalazłam na zachętę dla Ciebie jeszcze inne fuksje,które mam i żółtego bielunia.samanta pisze:Basiu,ja kiedyś też tak miałam - dziwiłam się ,że można takim drobiazgiem się zachwycać , ale przy bliższym "zapoznaniu się " zdanie zmieniłam.BarWo pisze:Bardzo przytulny kącik wypoczynkowy i pięknie begonie prezentują się na stoliku....fuksji co prawda bardzo nie lubię, ale twoja jest odlotowa i tak kusisz że polubię. Widzę że masz różową daturę, muszę taką sobie sprawić bo mam dwie białe....
Datury mam trzy kolory - różową, białą i żółtą - ta cudownie pachnie i ma największe kielichy.

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Martusiu ale mnie zaskoczyłaś :o Twój ogród to rewelacja ale mi się podoba .Będę wpadać często,widzę że też lubisz drewniane motywy.Jak pisałam na swojej stronce że jak na razie nie mam pomysłów.Ale już je mam ,skopiowałam sobie kilka rzeczy z Twojego przecudnego ogródka.Chyba się nie gniewasz
Pozdrawiam Cie Gorąco 

Witaj Jolu w moim ogrodzie.Cieszę się ,że tu trafiłaś.jollla500 pisze:Martusiu ale mnie zaskoczyłaś :o Twój ogród to rewelacja ale mi się podoba .Będę wpadać często,widzę że też lubisz drewniane motywy.Jak pisałam na swojej stronce że jak na razie nie mam pomysłów.Ale już je mam ,skopiowałam sobie kilka rzeczy z Twojego przecudnego ogródka.Chyba się nie gniewaszPozdrawiam Cie Gorąco
Skoro znalazłaś u mnie coś ,co Ci się podoba - to będzie dla mnie sama przyjemność "natchnąć " Twój ogród swoim pomysłem , a na pewno już z tego powodu gniewać się nie będę.
Zapraszam ponownie. Marta.
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: