Moj skromny ogrodek-julka_

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

pewnie,że zadowolony....Julci do tej pory nie ma :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Julka ponownie! Tak sobie wpadłem i widzę elegancką altanę. Super sprawa. :)
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Re

Post »

jestem jetsem :lol:
a M szanowny baaardzo zadowolony,tylko powiedział że krótko :D
Krzysiu mnie tez się podoba(ach,ta skromność) :wink:
zmykam porządek robić w domu ,bo przez Was znowu bałagan będzie ;:84
Awatar użytkownika
kamixsa
200p
200p
Od: 12 kwie 2008, o 17:32

Post »

Witaj jestem oczarowana twoim ogrodem :roll: :roll: śliczny wspaniale prezentuje się altana jest taka inna :lol: widać że masz gust :lol: :lol:
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

kami dziękuję za bardzo za miłe słowa :oops: ale mój ogródek na prawde wymaga jeszcze wielu zabiegów....buzka
Awatar użytkownika
Mija
200p
200p
Od: 12 maja 2008, o 09:19

Post »

Jaka piękna altanka. Cały ogródek jest śliczny i taki świeżusi :)
Monika
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

.......... ula la ........... altanka jak się patrzy, tylko organizatorki w nim nie widać .........
Awatar użytkownika
asiula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 mar 2008, o 10:18

Post »

altana super
szybko postawiona i fajnie wygląda
a ten liliowiec jest piękny
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

super ,że Wam sie podoba :D ...na altanke m-c czekałam :wink: i warto było,choć przy składaniu leciały niezłe przekleństwa :lol: ale daliśmy radę...
szwagierka a ty tu nie zaglądaj tak tylko przyjedz i naucze cię wstawiać fotki :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Domyślam się że ze składania musiały wychodzić całkiem niezłe rzeczy. Zupełnie jak kupiłem meble i przysłali mi je w tylu kawałkach że myślałem że szlak mnie trafi. Skręcania miałem cały dzień. Ale jak widać altanka fajnie wyszła. :) I udało Ci się.
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

julko - przychodzę z rewizytą, trochę późno, ale lepiej tak, niż wcale ;)

Po pierwsze - bardzo miło Cię widzieć.

po drugie - wspaniałe miejsce na skalniaczki. Szkoda, że u mnie poprzedni właściciel powycinał wszystko 10cm nad ziemią :twisted: Głaz też rewelacyjny. Jak auto zniosło takiego pasażera? :shock:
Rusałki rozgościły się na dobre, ślicznotki z nich... Dzieci takie kochane urwiski....

Teren duży, masz pełno miejsca na nowe pomysły. Pozazdrościć! W ogóle ze strony na stronę coraz piękniej u Ciebie! Ta kaskada... mmm, miodzio! I nowa rombowa rabatka też! A altana bije wszystkie inne na głowę! Jutro u Ciebie piję poranną kawkę.

Czy królowa cyganów i kardynał już Ci zakwitły? Lanatanę widzę pierwszy raz na oczy i już zazdroszczę.

Mam nadzieję, że walka z pędrakami już przynosi rezultaty, bo inaczej to wynajmij tego gostka: ;)
Obrazek
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Julko
Dziękuję za adres strony.zaraz tam pędzę.Ja też zabardzo nie wiem co robić z liliowcami ,czy ucinać te badylki po przekwitnięciu czy zostawić. może ktoś nam podpowie
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Re

Post »

dzisiaj nie mam fotek bo tylko porządki robiliśmy z moim M (guru kazał napisać) ...od poniedziałku płot a potem ...dawaj z nowymi rabatami...mam jeszcze jedna w zamyśle ,ale to ....muszę popracować nad Guru :lol: bo sie buntuje.....(popracujemy,popracujemy
:wink: )
właśnie skończyłam studiować gazetki,i .... mam pomysł na lepszejszą kaskadę(bo moją)...muszę tylko M poprosić o przywiezienie paru(tonowych) rzeczy :lol:
a mojemu M coś "szczykło"w sadełku ,jak wbijał kotwy pod altankę :lol: staruszeczek się robi :wink: (tak powiedział)...
mieliśmy dziś wesoło na ogródku :D
Bożenko,ja obrywałam te zwiędniałe kwiatki w liliowcach(bo nie cierpie takich widoków,nawet róże obcinam jak zaczyna więdnąć), ale zauważyłam że pod tymi zwiędłymi kwiatkami wyrastają nowe pączki....i chyba będą kwitnąć....tak to jest z laikami...ale co tam ,ważne że się naumiemy,nie? :)
ok,spadam pobuszować po Waszych ogródkach...
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

http://waja.strefa.pl/iris/index_ir.htm zakochałam się w tym kwiatku :shock: czy ktoś wie gdzie taki dostanę?
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”