Ja swojej żonie ufam jak sobie samemu, wiem że by ich nie uszkodziła. Raczej się bałem by one jej dłoni nie pokłuły![]()
No pewnie, szkoda by było, takie piękne

Ja swojej żonie ufam jak sobie samemu, wiem że by ich nie uszkodziła. Raczej się bałem by one jej dłoni nie pokłuły![]()
Dziękuję bardzohonorka22 pisze:Bardzo ciekawe te Twoje hybrydy.
Nawet nie wiedziałam, że jedna roślinka może mieć tak różnorodne kwiaty. Gratuluję kwitnienia![]()
Piotrek, tylko nie każ nam zbyt długo czekać na wideo-relację....
Widziałem rośliny na Twoim wątku i pozwól, że zdecydowanie się z Tobą nie zgodzę!!!! Masz przepiękne roślinybarbra13 pisze:Pięknie zakwitły hybrydy Echinopsis, do tego same rośliny takie ładne, dorodne, moje w porównaniu z Twoimi wyglądają na zaniedbane.
Dziękujębardzo . Kciuki na pewno się przydadząAileen pisze:Cudne kwiatuchyTrzymam kciuki za sukcesy w wysiewach
Dziękuję bardzo. Faktycznie dosyć długi ten film wyszedłhonorka22 pisze:Cudnie zakwitł ten Twój Trichocereus MEX 477.2007![]()
Filmik jak zwykle ciekawy.
Jak zobaczyłam jego czas, to się zaczęłam zastanawiać, co nam zaserwujesz przez te osiem minut
Mówiłeś, mówiłeśhen_s pisze:Twoją prezentację Trichocereus hybr. MEX 477.2007 obejrzałem jeszcze na wakacjach - nie mogłem się powstrzymać.![]()
Co pisać... Może tylko: A nie mówiłem?!![]()
Faktycznie kwiaty tricho trzeba widzieć aby je docenić. Gratuluję pomysłu na kolekcję, gratuluję tak cudownych kwiatów.![]()
![]()
![]()
Czekam na więcej!!