Moja zimy nie przetrwała mimo że wywiozłam ją do pracy
Wygląda jak bym o niej zapomniała
Jeszcze jej nie wyrzuciłam może to wina przędziorków tak mi jej szkoda taka była ładna
Twoja jest śliczna :P więc będę jej uroki podziwiała u Ciebie :P
Graszko Bardzo dziękuję ,że pomyślałaś o mnie względem hoji.
Posiadam dwie, w prawdzie zbuntowane bo nie chcą zakwitnąć, ale może kiedyś im przejdzie.
Z pnączy mam wilca po przejściach i teraz zakupiłam Sundaville.
Mam nadzieje,że jej nie zmarnuję. Dorotko Jak tylko zrobi się ciepło to wystawię na balkon.
Widziałam na naszym forum wątek o tej roślince i zamierzam tam skorzystać z wiedzy i doświadczenia innych. Figo Zapraszam serdecznie mam tylko nadzieję ,że będzie co oglądać.
Pozdrawiam serdecznie
Jagoda :P
Dzisiaj pięknie świeciło słoneczko i nareszcie moje tulipanki rozwinęły się w pełni.
Wklejam zdjęcia ze szczególną dedykacją dla Karinki której się podobały.
Haneczko Bardzo dziękuję za ciepłe słowa.
Balkon dopiero zagospodaruję.
Na razie roślinki nieduże a mebelki na szafie, ale jak będzie ładnie to na sobotę mój M je staszczy i złoży.
Czekam też na begonie wielokwiatowe, aż pojawią się w sklepach i wtedy będzie (tak sobie wyobrażam) ładnie.
Jagoda
Witam!
Chciałam pokazać Amaryllisa jak ładnie się rozwija i białą Szlumbergerę w pełnym rozkwicie.
Z wysianych nasionek nasturcji kanaryjskiej wzeszło 5 .Zakupiłam mini petunię na balkon.
Passiflora wysiana 9.04 nie wzeszła.
Dzisiaj taki krótki raporcik Graszko Szczawik pięknie puszcza z ziemi nowe kwiatki .