Piękny tydzień za nami

można było działać w ogrodzie, prawie posprzątałam wszystkie rabatki, kwitną jeszcze niektóre różyczki, liście na krzewach mają fantastyczne kolorki, mój cudowny klonik mieni się prześlicznymi barwami
Kasiu 
Artemis to cudowna róża, te jej ślubne bukieciki po prostu uwielbiam

ma dwa krzaczki koło siebie tak,że efekt jest jeszcze lepszy, nie wiem tylko czy aby nie za blisko posadziłam

bo fajnie się rozrastają z roku na rok. Schloss tak właśnie zwiesiła teraz te swoje kwiatuszki, ale wyglądało to bardzo romantycznie, też wybujała ładnie i krzew się zagęścił, właśnie ją związałam żeby wiatry nie wyłamały jej grubych łodyg. Kasiu dla Ciebie bukiecik Bouquet Parfait, tak się zaróżowiła jesiennie
Wandziu 
zgadzam się jest to wspaniała róża, ale jest jeszcze jedna w której bardzo jestem zakochana to Garden of roses, mam trzy krzaczki i gdyby nie to ,że powiedziałam sobie pas co do krzaczków różanych, to dokupiłabym jeszcze, pewnie to nastąpi gdy już nie będę pracować zawodowo,kwitnie do tej pory, ślicznotka, dla Ciebie jej foteczka.
Aniu 
Nic straconego, można dokupić ze szkółki wiosną,a widok kwitnącej roślinki jest niesamowity, błękitny obłoczek, szczerze polecam ten krzew. Jalitah kwitnie bosko, dla Ciebie Aniu, Jejmość pięknotka w jesiennych barwach;:167
Jadziu 
z tym podlewaniem to krucho ostatnio, już miałam nadzieję,że dziś popada, przesadzałam parę roślin i wiem jak sucho w ziemi jest, przydałby się porządny prysznic z nieba przed nadejściem przymrozków. Jadziu róża Cubana jest niesamowita, kwitnie takimi wielkimi bukietami, ten dla Ciebie

CDN