Ogród -mój azyl cz.1
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Joluniu.
Dziekuje Ci za żółtą różyczkę. Kurcze ja w tym kompie nie mam żadnych fotek, to dopiero po pracy poszaleje z żółtymi. Joluś teraz żałuję że nie kupiłam kwiatka, którego tak pani polecała-piękny był-a kwiatki w kwiatostanie miał jak pantofelki-moze znasz nazwę-(kolor fiolet). Chyba jutro polecę, bo dzisiaj juz za późno.Pozdrawiam i milego dzionka
Dziekuje Ci za żółtą różyczkę. Kurcze ja w tym kompie nie mam żadnych fotek, to dopiero po pracy poszaleje z żółtymi. Joluś teraz żałuję że nie kupiłam kwiatka, którego tak pani polecała-piękny był-a kwiatki w kwiatostanie miał jak pantofelki-moze znasz nazwę-(kolor fiolet). Chyba jutro polecę, bo dzisiaj juz za późno.Pozdrawiam i milego dzionka

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
GIGUŚ ,Polak mądry po szkodzie .Trzeba było od razu brać ,mam nadzieję że jak pójdziesz następnym razem to będzie jeszcze miała to co ci się tak bardzo spodobało .Nie wiem o jaki chodzi ,nie znam się za bardzo na nazwach ,może z fotki to bym jakoś rozszyfrowała ,a tak z opisu ,to nie bardzo .giga45 pisze:Witaj Joluniu.
Dziekuje Ci za żółtą różyczkę. Kurcze ja w tym kompie nie mam żadnych fotek, to dopiero po pracy poszaleje z żółtymi. Joluś teraz żałuję że nie kupiłam kwiatka, którego tak pani polecała-piękny był-a kwiatki w kwiatostanie miał jak pantofelki-moze znasz nazwę-(kolor fiolet). Chyba jutro polecę, bo dzisiaj już za późno.Pozdrawiam i milego dzionka

- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
EDYTKO ,wilec sieję wiosną ,ale wiele nasion wysiewa się samych i ciągle znajduje go w różnych miejscach .Nasturcje miałam z sadzonek ,ale sama się też wysiewa ,zobaczymy jak w tym roku zakwitnie ta co się sama wysiała .Wilczomlecz rośnie wszędzie ,zostawiam tam gdzie mi pasuje ,a resztę wyrywam .EdytaB pisze:Witam witam
pospacerowałam ponownie po Twoim ogrodzie, miło było i od razu mam pytanie , wilec i nasturcja jak i kiedy siana?
A czy nie masz problemów z wilczomleczem białobrzegim? U mnie wysiewa się jak chwaścisko![]()
P.S mąż to mam dosyć kłujące hobby
Mąż uwielbia te swoje żądlące panienki .Produkują nam pyszny miodek . ;:13