Moje początki - giga45
-
BOzENA1542
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Dobry wieczór kochane moje koleżanki. Ojej jak dużo u mnie dziś gości, a mnie nie było.
Już jestem i witam serdecznie obie Halinki, obie Jolunie, Julcię, Asiulkę, Olunię i Bożenkę, Gienię, Tajgunię i Liske, kogo pominęłam to tez witam.
Dzisiaj u mnie sypalo i lalo na przemian, ale nie zraziła mnie ta zimnica i pobiegłam zobaczyc jak wygląda działka pod świeżym puchem (sorka za jakośc zdjęć robione były po godz. 16-gdzie juz szaro)

a mój piesek zmarzł i szuka ognia w kominku

Pozdrawiam wszystkich i milego wieczoru życzę

Już jestem i witam serdecznie obie Halinki, obie Jolunie, Julcię, Asiulkę, Olunię i Bożenkę, Gienię, Tajgunię i Liske, kogo pominęłam to tez witam.
Dzisiaj u mnie sypalo i lalo na przemian, ale nie zraziła mnie ta zimnica i pobiegłam zobaczyc jak wygląda działka pod świeżym puchem (sorka za jakośc zdjęć robione były po godz. 16-gdzie juz szaro)

a mój piesek zmarzł i szuka ognia w kominku

Pozdrawiam wszystkich i milego wieczoru życzę

- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Krzysiu i Boguniu dziekuje, że wpadliscie wieczorkiem do mnie. Tak Krzysztofie u mnie sypało, potem lało i teraz znow sypie i to gruby i mokry śnieg. Ja tez wolę śnieg i to przy lekkim mrozie, (jak juz wybierac) ciapy, ktora zaraz odpuści nie cierpie.
No ale działka w tym puchu wyglądała pieknie, choc fotki tego nie oddają.
Boguniuzapraszam Cie na wieczorki przy kominku. Pies tam zagladał bo własnie sie paliło-trzaskały iskry i byl ciekaw co to.
Powiem Ci że dopiero teraz jak M zamontował drzwiczki (zrobione z szybki od kuchenki
) to w pełni kominek działa jak trzeba, trzyma cieplo i nic z niego sie nie dymi jak wcześniej. pozdrawiam wszystkich, ktorzy mnie odwiedzają. 
No ale działka w tym puchu wyglądała pieknie, choc fotki tego nie oddają.
Boguniuzapraszam Cie na wieczorki przy kominku. Pies tam zagladał bo własnie sie paliło-trzaskały iskry i byl ciekaw co to.
Powiem Ci że dopiero teraz jak M zamontował drzwiczki (zrobione z szybki od kuchenki

- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Witaj kochana Giguś widze że amatorów kominkowych więcej ,więc lece po drwa i rozpalam ty skocz po kawe i robimy u ciebie forumowe party ,co ty na to ,kilku chętnych już mamy 
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc