Ogród -mój azyl cz.1
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Witaj Jolu.
Fajne zakupy zrobiłaś. Nie martw się, że przesyłka z CEBUL jeszcze nie dotarła, jak będzie później to będziesz mogła od razu do ziemi posadzić. W ubiegłym roku zamawiałam z tego źródła i jestem zadowolona.
W tym roku z KROKUSY.PL przesyłkę otrzymałam bardzo szybko i już zdążyłam posadzić do gruntu.
Fajne zakupy zrobiłaś. Nie martw się, że przesyłka z CEBUL jeszcze nie dotarła, jak będzie później to będziesz mogła od razu do ziemi posadzić. W ubiegłym roku zamawiałam z tego źródła i jestem zadowolona.
W tym roku z KROKUSY.PL przesyłkę otrzymałam bardzo szybko i już zdążyłam posadzić do gruntu.
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
MONIŚ ,dziękuje za twego ulubieńca .
TAJGUŚ ,dziękuje ,mam nadzieję ,że będę zadowolona z przesyłki z ,,cebul ,,.Tyle już czekałam ,więc jeszcze troszkę wytrzymam .Tym bardziej ,że u mnie zima w pełni .Napadało już kilka cm .śniegu i końca nie widać .
Prąd mi co chwilkę wyłączają ,więc chyba pora spać .
Na dobranoc troszkę różu .

TAJGUŚ ,dziękuje ,mam nadzieję ,że będę zadowolona z przesyłki z ,,cebul ,,.Tyle już czekałam ,więc jeszcze troszkę wytrzymam .Tym bardziej ,że u mnie zima w pełni .Napadało już kilka cm .śniegu i końca nie widać .
Prąd mi co chwilkę wyłączają ,więc chyba pora spać .
Na dobranoc troszkę różu .

Jolu przyszłam się przywitac. Nie zdążyłam obejrzec całego ogrodu, ale to nadrobię.
Kwiatuszki dla Ciebie z mojego ogródka.
Kwiatuszki dla Ciebie z mojego ogródka.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- JolantaG
WITAM wszystkich w słoneczny ,zimowy poranek .
GRAŻYNKO ,dziękuje za śliczne różyczki .W wolnej chwili zapraszam na spacer po moim ogrodzie .
TARO ,dziękuje za słoneczko ,u mnie też dzisiaj świeci .
Praca w ogrodzie dzisiaj wykluczona ,bo za dużo śniegu , pozostaje net .
Można poczytać o roślinkach i troszkę się podszkolić ,aby umieć się nimi dobrze zająć .
CYNTHIO,dziękuje .
Życzę miłego dnia.
GRAŻYNKO ,dziękuje za śliczne różyczki .W wolnej chwili zapraszam na spacer po moim ogrodzie .
TARO ,dziękuje za słoneczko ,u mnie też dzisiaj świeci .
Praca w ogrodzie dzisiaj wykluczona ,bo za dużo śniegu , pozostaje net .
Można poczytać o roślinkach i troszkę się podszkolić ,aby umieć się nimi dobrze zająć .

CYNTHIO,dziękuje .
Życzę miłego dnia.
- JolantaG
LAMIO ,jest wiele odmian gęsiówki o zielonych i takich pstrych listkach ,jak moja .Wszystkie tak samo pięknie i szybko się rozrastają .
LIDKO ,nie wiem czy udało się ukorzenić ognika ,jak się ociepli to sprawdzę .Na razie wszystko pod śniegiem .
MONIKO ,u mnie też zima .Mam jej już serdecznie dosyć .
LIDKO ,nie wiem czy udało się ukorzenić ognika ,jak się ociepli to sprawdzę .Na razie wszystko pod śniegiem .
MONIKO ,u mnie też zima .Mam jej już serdecznie dosyć .