Izo, ależ Ty masz tych piwonii, są naprawdę przepiękne. Muszę się przyznać, że dopiero na forum spotkałam się z żółtą piwonią w realu nigdy nie widziałam, i nawet nie miałam pojęcia, że istnieje
No to mnie teraz powaliłaś na kolana Szaleństwo, a jak znam życie to jeszcze rok lub dwa i będziesz ich mieć drugie tyle
Pozdrawiam jak zwykle serdecznie !!!
Emil
Zaczarowany magią Świąt, stan samotnie pod rozgwieżdżonym niebem i patrz na spadające płatki śniegu, pomyśl o ludziach, których nosisz w sercu, życząc im spokojnych Świąt, wszędzie tam, gdziekolwiek są...
em Emilu to nie wszystkie moje piwonie ,mam ich trochę więcej.Mam nadzieję że tylko za parę miesięcy zakwitną wszystkie które posiadam a jest ich jeszcze parę.
Chciała bym bardzo piwonię Fan Tan ,Coral Sunset itp. Izuś ja mam tylko dużo piwoni i liliowców a innych bylin bardzo mało. Agnes zobacz na P.W Tess i Hania dziękuję za życzenia Halinko ja nie szczuję ale i ja bym chciała wiecznie coś nowego.
No to w takim razie do świątecznych życzeń dołączam jeszcze te, byś zdobyła w przyszłym roku wszystkie swoje chciejstwa oraz by Twoja ogrodnicza pasja wciaż się rozwijała, dając Ci dużo radości i satysfakcji !!!
Pozdrawiam świątecznie - Emil
vivir zaraz pozwiedzam sobie twój ogród. Gienia ta żółta piwonia to bylinowa kupiłam ją w ogrodniczym w moich okolicach.Jeżdzę tam bardzo często i wydaje mi się że na wiosnę też będą znowu w sprzedaży.Jak będziesz chciała to ci kupię i wyślę.