Relacja noworoczna, niemal na żywo
Głośniki, proszę :
http://www.youtube.com/watch?v=vzQeMhfu5-8
Branadettko, Izo, Iguś, Grażynko, Aniu DS, Geniu, Aniu/ Cheri - Wam także, same dobre myśli ślę.
100-krociu, toż Ty opowiadasz o wielkomiejskich chwytach marketingowych.
Nawet w Nowym Targu ( w końcu " stolicy Pagóra" nie uświadczyłam ani muzyki z głośników,
ani rozpylanych w sklepie wonności, mających skłonić kupujących do zwiększenia wydatków.
No, przepraszam, jedynym spotkanym zapachem był fetor z toalety dla klientów Urzędu Miasta w N.Targu, ale ten rodzaj woni, raczej zniechęca do załatwiania jakichkolwiek spraw.
Mówisz, " pojeździć wózkiem"? Ba! fajna sprawa zwłaszcza, gdy alejki są tak szerokie, że można
traktować wózek, jak hulajnogę

.
Kichał na roki, ważna jest radość życia, a niestosowanie się do konwenansów, czasem daje więcej szczęścia , niż rygor społecznych a niepisanych, umów.
Anuś/ an-ko, im więcej wiemy o otaczającym nas świecie, także o roślinnym, tym lepiej nam wybrać i stworzyć odpowiednie stanowisko. W efekcie, stworzyć spójny, zdrowy i samodzielnie funkcjonujący ogródek. A forum, w tym pomaga i to bardzo. :P
Izo-azi, pełny rozmiar, pełny rozmiar , tylko pełnowymiarowe dadzą mi szczęście !
Róże - prześliczne, chęć ich pokazania - przemiła i ..tak trzymaj, Słonko !
Maxymalny rozmiar obrazka na forum, to 800 x 600 pikseli, lub optymalnie 640 x 480.
(Można dawać większe ale poddane kompresji.)
I do takiego rozmiaru, warto pomniejszać zdjęcia wklejane później na forum.
Tu, świetnie oparcowane przez koleżanki-foremki, instrukcje :
Fotosik - instrukcja jak wklejać zdjęcia
Photofiltre-moja obrazkowa instrukcja