Mój skalniak
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój skalniak
tak się napatrzyłam na twoje skalniaki że i swoje trochę odnowiłam .. zaraz zrobiły się większe ...
Piękny skalniak, jak tak patrzę na ten Twój pomysł na skalniaczek to aż nabieram ochoty na rozbudowę skalniaka koło mojego domu.
-
- 50p
- Od: 10 sie 2009, o 13:00
Fany też lubie skalniaki .Jak sie roślinki rozrosną będzie Pięknie.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2010, o 08:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przyjemnie popatrzeć . Niestety ja swój zacząłem ciut wcześniej, a parę pomysłów bym skopiował bezczelnie .Ciekaw jestem przyszłorocznego efektu. Pozdrawiam ,Piotr.
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Witam mam troche miejsca na ogrodku i chcialem zrobic skalniak ale niemam pomyslu jak on moze wygladac??Mam juz jeden skalniak z kamieni polnych teraz chcialbym na odmiany zrobic cos innego prosil bym o jakies pomysly.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 24 sty 2007, o 11:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Trochę, to znaczy ile masz tego miejsca, a można bardziej konkretnie, jaką powierzchnię chcesz na to coś poświęcić? Skoro masz już jeden skalniak, to co to ma być to coś innego, fontanna, kaskada czy może altana, a może pergola.
Pozdrawiam, Paweł Woynowski
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
"MIKRO JEZIORO"- Projektowanie i budowa założeń wodnych w ogrodach, konserwacja i doradztwo.
"PORADNIK" - Oczko Wodne
Miejsca mam 5x5m,chodzi mi o polaczenie kaskady ze skalniakiem.Myslalem zeby zrobic skalniak w formie zamku,ale jeszcze nie wiem jak by to mialo wygladac.
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 15 mar 2011, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam wszystkich,
przymierzam sie do zbudowania skalniaka na mojej piwnicy ziemiance. do dyspozycji mam mase kamieni polnych, podkłady kolejowe i pomoc dwuletniej córci. Zakupiłam też i posadziłam w doniczki nasionka kwiatuszków na skalniaczki i czekam aż sie pojawią. Zamierzam też dokupic różne wrzosy. Prosze o pomoc w pomysłach i ciekawe fotki Waszych skalniaczków,
a poniżej zamieszczam fotki mojej ziemianki,
pozdrawiam
[/color]
przymierzam sie do zbudowania skalniaka na mojej piwnicy ziemiance. do dyspozycji mam mase kamieni polnych, podkłady kolejowe i pomoc dwuletniej córci. Zakupiłam też i posadziłam w doniczki nasionka kwiatuszków na skalniaczki i czekam aż sie pojawią. Zamierzam też dokupic różne wrzosy. Prosze o pomoc w pomysłach i ciekawe fotki Waszych skalniaczków,
a poniżej zamieszczam fotki mojej ziemianki,
pozdrawiam
[/color]
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 15 mar 2011, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wielkie Dzięki
z podkładów właśnie planowałam schody zbudowac. Najpierw musze chyba spryskac ziemianke roundapem, żeby zlikwidowac obecne roslinki.
z podkładów właśnie planowałam schody zbudowac. Najpierw musze chyba spryskac ziemianke roundapem, żeby zlikwidowac obecne roslinki.
Tak dobry pomysl,ale zanim ulozysz schody to mozesz pierw dac na spud folie albo Agrowłóknine i na to kamienie ozdobne.