Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
Aguniu w Twoim ogrodzie o każdej porze jest ślicznie, te brzozy dodają mu swoistego uroku. Życzę żeby wszystko było jak powinno być a może jeszcze lepiej, pomyślności i szampańskiej zabawy. 

Kochani, witam w Nowym Roku!
powitał mnie piękną pogodą od rana - niebo błękitne, świeci mocne słońce, na ogrodzie przejaśniało... aż chce się żyć! pochodziłam po rabatkach i obserwuję małe listki na krzakach róż, nabrzmiałe pąki forsycji i gdzieniegdzie kiełki krokusów... oby szybko zawitała do nas wiosna, do ogrodów i do ogrodniczych serc 
Jak się naładuje akumulator, to wstawię kilka noworocznych zdjęć...
A tymczasem, dobrego roku dla Was wszystkich!
ps. Maju, dziękuję za życzenia

Jak się naładuje akumulator, to wstawię kilka noworocznych zdjęć...
A tymczasem, dobrego roku dla Was wszystkich!
ps. Maju, dziękuję za życzenia

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A u mnie biało, choć może właściwsze-białawo
O zimie przestałam myśleć, więc pokazuje pazury. Mam nadzieję, że się nie rozszaleje
Głowę mam nabitą planami zakupów.

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus w tym roku na 90 procent bedziemy mogly sie spotkac, bo rodzinka zaczyna sie buntowac i groza mi ze jak nie przyjedziemy, to oni juz tez do nas nie zawitaja 

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Agusia i ja
żeby życzyć Ci wszystkiego co dobre w Nowym Roku. Na moich różach mam paki, a nawet i listeczki. To ma być zima 

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Dziękuję za życzenia i też składam po długiej nieobecności
U mnie przebiśniegi już przed świętami wyszły i takie okrywowe małe zabierały się do kwitnienia. Pozdrawiam 

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Aguś
Tak sobie czytam i czytam i z każdym kolejnym postem jestem coraz bardziej zachwycona kipiącą w Tobie energią.
Masz tyle wspaniałych planów, że nie pozostaje mi nic innego, jak trzymać kciuki za ich urzeczywistnienie

Tak sobie czytam i czytam i z każdym kolejnym postem jestem coraz bardziej zachwycona kipiącą w Tobie energią.
Masz tyle wspaniałych planów, że nie pozostaje mi nic innego, jak trzymać kciuki za ich urzeczywistnienie

Iwonko, witam noworocznie
dziś jest piękny dzień i faktycznie energia aż mnie roznosi ;) piłam prawdziwego szampana o północy (ach ten kochany M.) i nie mam nawet cienia bólu głowy
poprosiłam M. żeby zamówił korę na wiosnę, ale popatrzył na mnie dziwnie przypominając że to dopiero 1 stycznia ;) chciałabym już realizować to co zaplanowałam ;) pomyślnego Nowego Roku, kochana!
Kasiu, dawno Cię nie widziałam na FO, ale pamiętam o Tobie i mam nadzieję, że wiosną będziemy miały okazję się poznać robiąc wspólnie zakupy... a później kawka
Majeczko, moja inspiratorko - najlepszego!
Julka, to wspaniale, tylko please przyjedź wiosną, bo teraz nie ma na co patrzeć ;)
Ewcia, przegoń tą swoją zimę czym prędzej!
Kochane, idę już po raz drugi dziś na ogród (może coś wypielę), a Wam zostawiam noworoczne fotki:

Kasiu, dawno Cię nie widziałam na FO, ale pamiętam o Tobie i mam nadzieję, że wiosną będziemy miały okazję się poznać robiąc wspólnie zakupy... a później kawka

Majeczko, moja inspiratorko - najlepszego!
Julka, to wspaniale, tylko please przyjedź wiosną, bo teraz nie ma na co patrzeć ;)
Ewcia, przegoń tą swoją zimę czym prędzej!
Kochane, idę już po raz drugi dziś na ogród (może coś wypielę), a Wam zostawiam noworoczne fotki:

- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
O jakie piękne fotki - trawy jak zwykle przecudne.
Idziesz pielić - dzisiaj lepiej nie -bo cały rok będziesz to robić.
Disiaj przymkij oko na chwasty. hehe.
A tak całkiem poważnie to chwaściory rzeczywiście rosną - taki chłodek im nie przeszkadza.
Wszystkiego naj w Nowym Roku
Idziesz pielić - dzisiaj lepiej nie -bo cały rok będziesz to robić.
Disiaj przymkij oko na chwasty. hehe.
A tak całkiem poważnie to chwaściory rzeczywiście rosną - taki chłodek im nie przeszkadza.

Wszystkiego naj w Nowym Roku
Pozdrawiam Ida
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Agunia, śliczne te noworoczne fotki. Nie ma śniegu to się roślinki w diamenty przystroiły
Wszystkiego naj....

Wszystkiego naj....

- Jule
Wiosna-wiosna i do tego pozna wiosna. Zima to ja sie do SPA moge ruszyc ale nie w odwiedziny
aaa a jeszcze mi powiedz, z lenistwa nie chce mi sie info czytac
co robisz z trawami na wiosne? tniesz je? tz co sie dzieje z tymi zaschnietymi klosami liscmi?

aaa a jeszcze mi powiedz, z lenistwa nie chce mi sie info czytac

Ido, przyznam Ci się, że już dziś trochę wypieliłam
;) ale będąc już prawie ubraną, przeczytałam Twojego posta i się cofnęłam z powrotem na kanapę ;) cieszę się, że Ci się podobają fotki!
Dorotko, właśnie te diamenty mnie zachwyciły, dlatego sięgnęłam po aparat ;) najlepszego!
Julka, i bardzo dobrze - czyli np. maj będzie dobry ;) co do traw, to na wiosnę przycina je się na krótko - wszystko odrasta...

Dorotko, właśnie te diamenty mnie zachwyciły, dlatego sięgnęłam po aparat ;) najlepszego!
Julka, i bardzo dobrze - czyli np. maj będzie dobry ;) co do traw, to na wiosnę przycina je się na krótko - wszystko odrasta...
- Jule
Dzięki dobra kobieto
W zeszlym roku a nie tfu-tfu - dwa lata temu
jakos tez pod koniec maja bylismy i wydaje mi sie ze to jest dobra pora wyjazdowa. Jakos nie lubie zimna a jak jest zimno, to polazic nie mozna, trzeba ciagle w chalupce siedziec i czlek ogolnie nic nie zobaczy.
ps ta przypowiednie ze jak sie w nowy rok cos robi, to w calym roku tez tak bedzie - niby znam ale ogarnelam troche chalupke, bo od sprzatania i tak sie nie wymigam

ps ta przypowiednie ze jak sie w nowy rok cos robi, to w calym roku tez tak bedzie - niby znam ale ogarnelam troche chalupke, bo od sprzatania i tak sie nie wymigam

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
To moja wróżba lepsza-siedzę na forum i oczy mi wychodzą na wierzch
Przydałoby się, żeby mój ogród zaczął tak wyglądać jak niektóre forumowe, ale czas spędzam przyjemnie
Aga, Ty się na zlot nie wybierasz?

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Fotki jak zawsze udane.
Czy te czerwone owocki to owoce berberysów z nasionkami.
Nawet zimą pięknie wyglądają
Czy te czerwone owocki to owoce berberysów z nasionkami.
Nawet zimą pięknie wyglądają