Igorku u mnie wrzosy rosną już kilka lat....ale to ogólnie są niezbyt żywotne roślinki.....dobrze je co kilka lat odmawiać .
Kropeczko bardzo dziękuję

Trójsklepka to roślinka, której piękna z daleka nie widać.....ale jak się nad nią pochylić....to piękno i oryginalność kwiatuszków zadziwia
Grażynko masz rację.....na różnych sprzedających się trafia.....ja na szczęście jak do tej pory trafiałam ok

......
Ula mam nadzieję, że znajdziesz coś co Cię zainteresuje
Gosiu takie podlewanie to naprawdę wielkie ułatwienie.....bo to dźwiganie wiader z wodą do relaksu nie należy
Ja już w zeszłym roku planowałam obsadzenie kilku donic właśnie niskimi daliami....ale jakoś w odpowiednim czasie wyleciało mi z głowy.....Teraz spróbuję przechować te swoje wysiane jednoroczne i będą jak znalazł.....i może uda mi się dokupić kilka pełnych niziutkich do towarzystwa
Daluś 
Kwiatuszki trójsklepki to prawdziwe dzieła sztuki.....są prześliczne
Ja również bardzo pozdrawiam i życzę miłego dnia
Misiu Twoje wrzosy na pewno kwitną....albo lada dzień zakwitną .... Ula je odnajdzie
Martuś ja na początku miałam taki pomysł, żeby na tej rabacie od strony wejścia do domu posadzić rząd Chopinów, albo Westerlandów....nie mogłam zdecydować się, których.....ale jak widzisz moja srocza natura spowodowała, że nie potrafiłam zrezygnować innych piękności....powstał szpaler różnych

......Tak jak piszesz....tyle jest pięknych.....i każdą chce się mieć
Różyczki jeszcze nie posadzone.....ale miejsce się tworzy....już wczoraj wykopanych kilka krzaczków....tak, że będzie miejsca a miejsca....zmieszczą sie wszystkie