Witaj Marto.Na pewno chodzi Ci o tę trawę, to - carex morrowii evergold.artam pisze:Igo, co tu dużo mówić - pięknie! Ale muszę spytać, bo zapragnęłam oznaczyć wszystkie swoje trawy, a z jedną mam kłopot, wydaje mi się,że u Ciebie ją widzę, na rabacie tej z kamiennym murem rosną obok siebie trzy takie same (chyba) turzyce, czy wiesz, jaka to odmiana? I może jakieś zbliżenie? Jeśli można prosić
Ogród Igi - cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Aniu, nie przesadzaj , ja też kadruję zdjęcia, o to przecież chodzi.kubanki pisze:Iga, piszesz, że u mnie kolorowoA u Ciebie to po prostu bajecznie. Kolor tej akacji jest piękny.
Ścieżka z kamienia już wygląda świetnie, ale jak poprzerasta ją ten karmnik, to będzie efekt![]()
Ogród prezentuje się dobrze z każdej strony - z dołu, z góry, z boku. U mnie trzeba dobrze przemyśliwać kadry ;)

-
- Kontakt:
Lorie, cieszę się bardzo, bo faktycznie rozrosły się pięknie, jak u mnie to i u Ciebie.Lorrie pisze:Witaj Igo - jak pięknie jest znów gościć u Ciebie. Jeeeju taki wypielęgnowany ogród ... Muszę Ci się pochwalić, że Żurawki od Ciebie tak pięknie mi się rozrosły i zakwitły ... naprawdę cuda natury! Dziękuję jeszcze raz!

-
- Kontakt:
Agniesiu, już lepiej, jeszcze parę dni i będzie OK.Agniesia pisze:
cudo, faktycznie cudo!
ale Mistrzyni Krajobrazu (![]()
![]()
) niech pędzi do lekarza a potem pod ciepłą kołderkę, i niech się wygrzeje. też kiedyś byłam taka mądra, ze z chorymi zatokami biegałam do pracy, to potem 4 tygodnie na zwolnieniu spędziłam i dopiero trzeci antybiotyk pomógł
![]()
![]()