ANIU to jest naparstnica rdzawa.Mam nadzieję ,że będzie dobrze rosła u mnie.
Dziś rano padał deszcz i jest dość chłodno więc nie pojechałam na działkę.
Gazanie bardzo mi się podobają,więc sadzę je co roku.Mam też na balkonie,ale jak mnie nie było to trochę zmarniały.
Witaj DOROTKO!
Cieszę się,że wróciłaś i obejrzałaś mój busz.Wczoraj wykopałam chyba ze trzydzieści krzaków liliowców.Trochę rozdam ,resztę pójdzie na
kompost.Rozrosły się strasznie ,wszystkie jednakowe.Naparstnica rdzawa jest dwuletnia.Może nie nasiewała się sama i dlatego zginęła.?
Tak ta wysoka to makleja.Chodzi sobie gdzie chce,ale na szczęście jest.Cieszę się,że będziesz mnie odwiedzała.
LUCYNKO
Ta niebieska półpełna roślinka to rozwar.Trawy ostatnio są w modzie,więc ja idę w tym kierunku.A co??
Wczoraj tak się napracowałam wykopując liliowce,że do dziś nie mogę dojść do siebie.Jednak siątki się odzywają.Dobrze,że rano padał deszcz i pogoda chłodna ,nieciekawa więc zostałam w domu.Byłam w mieście i zastanawiałam się czy zajść do ogrodniczego.Myślałam sobie"jak
pójdę znowu wydam pieniądze"

.Niestety polazłam i oczywiście wydałam całe trzy zeta za 5 rodzai szafirków.
Widziałam też piękny biały zawilec.Cudo.Jestem jeszcze bardziej chora.
Miłej końcówki dnia.
MARYNIU!
Naparstnica bardzo mi się podobała więc musiałam ją mieć.Zobaczę czy uda mi się zebrać nasiona,może też sama się wysieje.
Turzyca także mi się podobała,więc idąc za modą kupiłam.Mam nadzieję u mnie też będzie dobrze rosła.Jeszcze jej nie posadziłam.Szukam dla niej miejsca.