Witam wszystkich miłych gości.
Irenko miło mi że tak do mnie zaglądasz o poranku. Co do róży to chyba się nie zrozumiałyśmy, chcesz pnącą na pergolę czy średnią do pachnienia, a może i jedną i drugą.
Aga doczekasz się takiego krzaczora zwłaszcza że to masz New Dawn i widoki będą bajeczne. Szkoda starego no ale to się nazywa trudność natury wyższej jak trzeba wykarczować pod domek.
Lucynko będę pokazywać tylko że ta White to w tym roku była jeszcze malutka ale już ma dość długie pędy i myślę że w przyszłym roku już będzie ładniejszy widok.
Ala no nie da się ukryć że jest to wielki krzaczor który potrzebuje dość sporo miejsca bo jest taka przysadzista, no chyba że przemarznie. Ale jak masz dość sporo miejsca przy tarasie to możesz ją zostawić, będziecie mieli kawę z płatkami róż bo bardzo sypie na wszystkie strony.
Jule u Ciebie to nie ma szans na przemarznięcie i będzie naprawdę wielka.
Majeczko dostawa od Petrovica ta sama i ciekawa jestem kiedy przyjdą. Zapowiadali na początek grudnia temperatury do 13*C, to dopiero jest wariactwo pogodowe.
Chochlik u Ciebie działa w najlepsze, do wiosny może okazać się że masz jeszcze więcej dołków.
Małgosiu nie ma za co dziękować, musimy się wspierać wzajemnie. Zdjęcia lubię opisywać, to jest taka powtórka dla mnie i łatwiej mi zapamiętać nazwy. Na wątku
Identyfikacja róż http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=14579 jest takie miejsce gdzie wszyscy mogą wstawić zdjęcia i opisy róż i wszyscy z Forum je rozpoznają. Jak masz czas to możesz sobie przejrzeć, zawsze coś ciekawego znajdziesz.