Kochani, no to zaczęły się jesienne wykopki, doniczkowe już schowane do pomieszczeń, bo w nocy temp. może spaść do 0, a przy gruncie

sami wiecie. Idą zmiany.
Dalie już wykopane, kolej na canny przyjdzie, jak mróz liście zetnie, mam obawy, że już w tym tygodniu niestety

Róże jeszcze tyle pączków mają.
Gieniu oj może to być chwilę wcześniej niż nam się wydaławo, niestety.
Aga staram się jakoś urozmaicać widoki, jednak te ogródkowe ozdóbki wcale nie są tanie, poszukiwać okazji należy.
Andrzej niestety, nasza, nie nasza ziemia jak się okazuje

posadzisz drzewo medalu nie dadzą, zetniesz karą obciążą, bo pytać trzeba, czy wolno Twoje drzewo .....
Anetko canny trzeba w znacznej odległości 50-60 cm z pewnością, wówczas kłącza się rozrastają i kwiatów dużo.No niestety obecny ich czas na ukończeniu, jak sobie przypomne wiosenne podziały

Nic to, aby przezimowały.
Agatko szaaa

bo Pani usłyszy
Ozdóbki solarne, jak wszystkie

słoneczna energia najtańsza jest przecież.
Paweł, no wiesz, mało to w okresie świątecznym stroiszu, żeby tak z własnej działki

Moj biedny Joopi jakiś blady, igieł niby nie gubi, ale kolor zmienił, jak liściaste ...
Grażynko, adresik alldrogo znasz, więc nic prostszego

ja dodatkowo szukam adresow internetowych sklepów sprzedawców all... tam bywa taniej, a z pewnością ilość oferowanych przdmiotów jest większa. Co do cann, to chyba lepiej zdecydować się na ciekawsze odmiany, niż trzymać wszystko co się rozrośnie, bo karpy faktycznie powiększają swoją objetość znacznie.
Marta, jako obrońcy cann oferuję Ci bezpłatnie po kawałku wiosną

reflektujesz? Motylek faktycznie fajny, ale przecież połknęłaś już widokowego bakcyla ... dzisiaj proponuję spadające gwiazdy

'aktywny rój meteorów zwanych Drakonidami.'
Gosiu moje dalie już wykopane, tylko w drewutni stoją, mam nadzieję, że w nocy nie będzie przymrozku. Modrzew faktycznie pięknie się rozrasta, w tym roku musialam 'włosy' z trawnika odgarniać, żeby wykosić.
Intuicję to jednak, jako kobiety mamy.
Misiu miło mi, że wpadłaś

Andrzej pamiętał, żeby przekazać ukłony? Mozna na niego liczyć.
A czemu canny w nieodpowiednim miejscu, jeśli można zapytać?
Margoś nie ma sprawy, jednak najpierw trzeba określić parametry. Na jaką wielkość, szerokość drzewka liczysz i na jak szybki przyrost. Wiesz, że jestem zwolennikiem raczej powolnego wzrostu, choć taka Picea orientalis Aureospicata dajmy na to

lub Golden Star. Padła pierwsza propozycja nie do odrzucenia