Krysiu, ja begonie wysadzam w domu w marcu. Gdy wysadzałam w połowie lutego, to zbytnio wyciągały się do słońca i potem te długie kruche pędy się łamały. A ja chcę mieć takie bardziej krępe roślinki. Zamówiłam sobie białe i różowe wielkokwiatowe z katalogu świat Cebul i przyślą mi w marcu, tak więc mam jeszcze dużo czasu.
Kamyku, a ile latek ma twoja córcia? Czy to był jej pierwszy występ na scenie? Tak czy owak na pewno bardzo to przeżywała, chociaż może na zewnątrz tego nie widać.
Wiesiu, dziękuję że wpadłaś. Słodziaki naprawdę topią każde serce
Dalu, ja już chyba wspominałam, że czekam na paczkę z begoniami i innymi cebulkami ze Świata Cebul. Tak że zacznę prace "ogrodowe" dopiero na początku marca. A nie, właściwie to nie. Bo już zrobiłam sadzonki pelargonii, które stoją sobie od jakiegoś czasu na parapecie. Postanowiłam się nimi obstawić od południa. No i chcę je podsadzić czymś białym, nie wiem jeszcze czym. Doradzisz coś? Pelargonie będą różowe.
Katik, zobacz, jak to jest fajnie. Reprezentujemy różne pokolenia, a na forum tak elegancko nam się gada. W ogóle znikają różnice pokoleniowe. Wiesz co? Ja takie patyczki mam od dawna, bo używam je do moich storczyków. Tylko trzeba na nich pisać czymś, czego deszcz ci nie zmyje. Weź to pod uwagę.
Aniu, ja sama widzę, że trzeba już zamykać ten wątek i zakładać nowy, choć wcale mi się nie chce, bo jakoś się do tego przyzwyczaiłam