Może nawet się rozsiewa....zobaczymy w tym roku czy coś przybyło.

Mateuszku ,,to możemy jesienią zrobić machniomMatemax pisze:Boguśko pięknie Ci się rozrosną, ale chyba kwiaty mają nie specjalne, ja mam odmiany o białych pachnących kwiatach
Eluś ,patrzałach pod niego ale mi się wydaje ,że on mo kotzeń palowy ,,tak mi się wydaje ,,Elżbietka
Posłonek się sam rozrasta ale można go ukorzeniać....niestety nie próbowałach.
Może nawet się rozsiewa....zobaczymy w tym roku czy coś przybyło.
Boguśko, to co obetniesz wsadź do ziemi... powinno sie ukorzenić... przynajmniej mnie się ukorzeniło.bogusia177 pisze: a wiedziałaś ,że trza go ciąć ,,??? ciekawe jak się go rozmnaża![]()
Byłam Mateuszku i widziałamMatemax pisze:Zobacz Boguśko u mnie na moje wsiowe tulipany mam je chyba ze sto lat
Grażynko jeszcze niedawno nie przywiązywałam do nich wagi ,,,ot zwykłe liściegrażynarosa22
Bogusia....ależ hosta co jedna to ładniejsza
Ta pierwsza i trzecia....prześliczne są...ta ostatnia też
aaa...tam...wszystkie zachwycające
![]()
Ciesz się Aniu ,,będziesz miała co podziwiaćAniaDs
Bogusia..
Ale hościaki
Aż się cieszę, że sama kilka zamówiłam
Jadziu zbieraj skorupki jajek i je potem drobno pognieć i podsypuj pod hosty ,,nie przedrą się przez nie i zostawią roślinki w spokoju :PJAKUCH
Może gdyby nie armia hostolubnych ,może bym sobie też jakieś zamówiła . Przeciez nie będe slimakom kupowac jedzenia . Mam właśnie taką jak Mati pachnacą jak lilie ale biedactwo było całe dziurawe jakby przeszła ostrzał artyleryjski . Zdrowiej Boguśko i oszczedzej ta noga
Gabiśko ,a ty tak już robiłaś ??? ja zrobię tak jak radzisz wiosnąGabriela pisze:Boguśko, to co obetniesz wsadź do ziemi... powinno sie ukorzenić... przynajmniej mnie się ukorzeniło.bogusia177 pisze: a wiedziałaś ,że trza go ciąć ,,??? ciekawe jak się go rozmnaża![]()
Bo bluszcz chyba jest prawdziwy....Matemax pisze:Bogusiu ale masz talent nawet ten bluszcz wygląda jak prawdziwy
Mati ...zapomniałam powiedzieć ,że bluszcz jest prawdziwy ,,,ale robi za sztucznyMatemax pisze:Bogusiu ale masz talent nawet ten bluszcz wygląda jak prawdziwy
Grażynko wstawiłaś fotki u siebie???? mi też kaczeniec się podoba najbardziej ,,ja będę od jutra robiła bukiety i jaja w domu ,,aż się boję ,bo wnuki są w domu ,,wiesz ferie ,to mogę tego nie opanować ,a nerwy na wodzy trzymaćgrazynarosa22 pisze:Bo bluszcz chyba jest prawdziwy....Matemax pisze:Bogusiu ale masz talent nawet ten bluszcz wygląda jak prawdziwy![]()
Bogusia....ja już zrobiłam 2 duże bukietya wiesz...jednak najbardziej podoba mi sie kaczeniec