Kolekcja Agaty :-)))
-
Anaka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agata, wreszcie odwiedziłam Twój wątek
Piękna kolekcja, świetne orchidarium. Gratuluję wyboru storczyków i dobrej opieki :P
Piękna kolekcja, świetne orchidarium. Gratuluję wyboru storczyków i dobrej opieki :P
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa

tylko najpierw trzeba mieć gdzie kupić. orchidsklepik odpada, tam jest za drogo. widziałam tam kiedyś bellinę chyba za 150 zł czy coś koło tego, a przecież już za połowę tej ceny można kupić piękną roślinę na wystawie i to kwitnącą. takiego princess kaiulani jak ten, którego zdjęcia są w poprzednich postach, bardzo chętnie bym kupiła, ale też nigdzie nie ma. jak na jakiś stronach są storczyki, to zwykle takie, które mnie nie interesują.orange30 pisze:Storczykowa tutaj nie ma czego zazdrościć, tylko kupować:) A jak nie kupujesz to nie będziesz miała:) A powiem, że jest w czym wybierać
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
justus27 dzięki
Anaka bardzo mi miło że odwiedziłaś mój wątek i obejrzałaś moje storczyki wraz z orchidarium,storczyki uwielbiam i mogła bym je kupować codziennie
Storczykowa idź za radą Halinki,kupować,kupować i kupować a czy ja mam aż taką wspaniałą kolekcję to bym nie powiedziała,jeszcze do tej wspaniałości troszkę brakuje
Ale dziękuję za miłe słowa
Anusska wielkie dzięki,najpierw myślałam że to korzonek i nawet się nie spodziewałam że to pędzik bo przecież on nie dawno temu kwitł hehe
Ma przepiękną ciemno fioletową warżkę 
Ochrona? A tuż za rogiem haha...
Sylki no tylko to pozostało,czekać
Ostatnio przy podlewaniu złamał się pączuszek Phal.hieroglyphica,znalazłam go w wodzie w której namaczałam storczyki..Ale nie ma się czym przejmować bo są na innych pędzikach,już się nie mogę doczekać..Kwitnącą hieroglyphicę widziałam w zeszłym roku na warszawskiej wystawie,oj jaka była piękna ale akurat nie pomyślałam żeby wtedy zabrać ze sobą aparat
Anaka bardzo mi miło że odwiedziłaś mój wątek i obejrzałaś moje storczyki wraz z orchidarium,storczyki uwielbiam i mogła bym je kupować codziennie
Storczykowa idź za radą Halinki,kupować,kupować i kupować a czy ja mam aż taką wspaniałą kolekcję to bym nie powiedziała,jeszcze do tej wspaniałości troszkę brakuje
Anusska wielkie dzięki,najpierw myślałam że to korzonek i nawet się nie spodziewałam że to pędzik bo przecież on nie dawno temu kwitł hehe
Ochrona? A tuż za rogiem haha...
Sylki no tylko to pozostało,czekać
Ostatnio przy podlewaniu złamał się pączuszek Phal.hieroglyphica,znalazłam go w wodzie w której namaczałam storczyki..Ale nie ma się czym przejmować bo są na innych pędzikach,już się nie mogę doczekać..Kwitnącą hieroglyphicę widziałam w zeszłym roku na warszawskiej wystawie,oj jaka była piękna ale akurat nie pomyślałam żeby wtedy zabrać ze sobą aparat
- Storczykowa

-
Anaka

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agata,podobno we wrześniu ma być jakaś storczykowa impreza w W-wie,ale na razie niczego konkretnego nie słychać 
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki