Ilonko
co Ty opowiadasz że za strojna dla Ciebie. :o W takim dniu powinna być strojna :P .Mi się podoba ta cała ze storczyków.Ja bym sobie taką wybrała.
treissi pisze:Myślisz...? A może końcówki, bo one korzeni nie mają?
No to nie wiem...może masz rację...lepiej końcówki...i wiesz co?Do ukorzeniacza wsadzić by pasowało
Bukiet z ceropegią piękny .Ech,że też to już za mną...tyle pięknych sukien,butów,bukietów.....Anolka Dziewczyny mają rację-w tym dniu masz błyszczeć niczym królewna!To Twój dzień!
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Już sukienka wygląda jak balowa. Ja chce skromnie, spokojnie. To może i specjalny dzień, ale jednocześnie tylko 30 min w urzędzie. Strasznie nie lubię formalności. Kremowa sukienka, bolerko z koronki, i kremowe buty na obcasie, już czuję się jak jakaś księżniczka. W końcu mJoim ulubionym kolorkiem jest czarny Ten bukiecik z ceropegią śliczny jest na prawdę. Jeszcze takiego nie widziałam
Storczyk i ceropegia mnie powalił. Ale dalej nie wiem, ja mam ślub kościelny więc potrwa dłużej to z dużym " klombem" raczej nie wyskoczę.Ale ten czosnek mnie zaciekawił. Moja suknia wciąż w rękach krawcowej, jeszcze jej nie widziałam Mam nadzieję , że "jakoś" będę w niej wyglądać, bo ja zdecydowanie " spodniowa" jestem ( i tez kolor czarny uwielbiam). Myślałam o jakichś kwiatkach z długimi łodygami bez specjalnych strojeń tylko te łodygi jakoś ładnie oplecione materiałem albo jakoś tak.
A nawozisz klonika? Takie przebarwienia pojawiają się przy niedoborze niektórych składników. O ile pamiętam blade liście i zielone nerwy mogą oznaczać niedobór żelaza. (dość częste przy podlewaniu chlorowaną wodą).
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.