tylko po przekwitnięciu sciąć

-no chyba że się je zostawia..
To i tak ostatnio przeleciałam po rabatach i tyyyyyle miejsca po przekwitniętych kwiatach zrobiłam

anulka85 pisze:witam
jestem nowa na tym forum jako uzytkownik ale czesto go czytalam i postanowilam sie zarejestrowac:)
otorz mam takie pytanie,posialam jakos w polowie lutego pomidorki koktajlowe koralik dzisiaj sa już piekne maja z 50 cm wysokosci(nie mierzylam na oko ) i owocuja mi bardzo ladnie maja duzo kwiatuszkow ale,ze posadzilam pierwsze w zyciu pomidory wkladam w nie cale serce i dusze chodze kolo nich zagladam itp:) uprawiam je na balkonie ale problem moj polega na tym,ze wydje mi sie,ze mam zdecydowanie za mala doniczke za plytka i za waska,i w niej jest 5 krzaczkow i wydaje mi sie,ze sie tam cisna,ze slonce do nich nie dociera jak powinno jeden lisc ociera sie o drugi itp i chcialam je przesadzic ale nie mam zielonego pojecia czy mozna już owocujace pomidory przesadzac bardzo mi na nich zalezy i nie chcialabym ich utracic to moja dotychcasowa duma balkonu:)prosze o porady i dziekuje z gory
A ja proszę o język polski w kolejnych postach.Bishop
troche za mało szczegółów podałaś nie sądzisz..anulka85 pisze:Wielkie Dzięki za odpowiedz widzę,z nowi forumowicze nie maja szans wiec spoko;)